Фінал конкурсу краси для успішних жінок Ms. Ukraine World International 2021

Фінал конкурсу краси для успішних жінок Ms. Ukraine World International 2021

Укрінформ
20 травня, 11:00 відбудеться пресконференція на тему: “Фінал конкурсу краси для успішних жінок Ms. Ukraine World International 2021” 

Організатор: Ms Ukraine World International.

Учасники: Альона Бойко - Національний директор Ms. Ukraine World International-2021; Віталій Жадобін - заступник голови комітету земельного і аграрного права Національної асоціації адвокатів України, засновник адвокатського об’єднання СЕНСУМ; Оксана Висоцька, Олена Сидорова, Ганна Киричевська, Анна Романько, Ірина Петрусь, Ірина Рукавицька, Поліна Крупчак, Анна У, Світлана Соколова, Валерія Горопацька, Юлія Красна, Ольга Кричильська, Ірина Бойко, Вікторія Мазніченко, Юлія Соколовська, Тетяна Василик - учасниці конкурсу краси для успішних жінок Ms. Ukraine World International 2021.

Модератор: Лала Цукерман.

Коротко. Розкішна преміальна локація у самому серці Києва Fairmont Grand Hotel Kyiv 21 травня стане епіцентром краси та успіху, приймаючи гостей знакової для країни події – вибору королеви Місіс Україна 2021.

16 чарівних, активних, талановитих та самобутніх українок постануть перед всією країною, щоб вкотре довести, що жіноча краса – потужна сила будь-яких змін на краще. Self-made woman, бізнес-леді, HR-менеджерки, юристки, рестораторки, викладачки, стилістки і навіть пані підполковник дивуватимуть неповторними яскравими образами, власними талантами та  досягненнями.  

«Я багато років мріяла презентувати Україні цей масштабний конкурс краси світового рівня. Радію, що жінки, які відбулися в житті і кар’єрі, сповідують найсвітліші родинні цінності, віднайшли себе та своє покликання, крізь усе життя несуть місію краси, яка здатна рятувати і змінювати цей світ, і яким є чим поділитися із нацією, зможуть це зробити – голосно, яскраво і впевнено”, - заявила національний директор Ms. Ukraine World International Альона Бойко.  

Довідково. Ms. World International – конкурс з п’ятнадцятирічною історією, який щорічно об’єднує навколо себе найкрасивіших та найвидатніших представниць понад 60 націй. Тепер  до цього переліку долучається і Україна.

Переможниця конкурсу отримає омріяну головну корону, титул Ms. Ukraine World International 2021 та почесне право представити Україну на світовому фіналі конкурсу Ms. World International у Маямі.  

Ведучі грандіозного гала-вечора – найяскравіша пара сучасного медіапростору Катерина Осадча та Юрій Горбунов.  

Телеканал  UA FASHION TV  транслюватиме подію, і Україна дізнається ім’я переможниці у прямому ефірі.   Ms. Ukraine World International 2021 разом із партнерами підготували безліч чудових подарунків для всіх учасниць та чимало сюрпризів для гостей свята.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

На конкурсі краси оберуть «Місіс Україна 2021»

21 травня оберуть Місіс Україна 2021 на фіналі конкурсу краси для успішних жінок Ms. Ukraine World International 2021.

Про це на пресконференції в Укрінформі розповіли організатори конкурсу Ms Ukraine World International.

Як повідомили організатори, у фіналі конкурсу візьмуть участь 16 жінок, серед яких Self-made woman, бізнес-леді, HR-менеджери, юристки, ресторатори, викладачки, стилістки і навіть жінка- підполковник.

«Я багато років мріяла презентувати Україні цей масштабний конкурс краси світового рівня. Радію, що жінки, які відбулися в житті і кар’єрі, сповідують найсвітліші родинні цінності, віднайшли себе та своє покликання, крізь усе життя несуть місію краси, яка здатна рятувати і змінювати цей світ, і яким є чим поділитися з нацією, зможуть це зробити – голосно, яскраво і впевнено», - заявила національний директор Ms. Ukraine World International Альона Бойко.

Організатори конкурсу обіцяють, що чарівні, активні, талановиті та самобутні українки постануть перед всією країною, щоб вкотре довести, що жіноча краса – потужна сила будь-яких змін на краще, вони дивуватимуть неповторними яскравими образами, власними талантами та досягненнями.

«Це шанс показати себе на рівні України й міжнародному рівні, показати, що наші українські жінки найкращі - вони господині, красиві, талановиті, працьовиті», - сказала фіналістка конкурсу Анна Романько.

На думку організаторів конкурсу, всі 16 учасниць достойні представляти країну на масштабному міжнародному рівні.

«Всі дівчата глибокі, розумні, всі дуже справжні, щирі, крім того, що кожна з учасниць є ще й красунею і фізично, і духовно. У багатьох з них є дітки, і ми показуємо їм своїм прикладом, як треба в житті прагнути й досягати», - сказала фіналістка конкурсу Поліна Крупчак.

Як зазначили організатори конкурсу, розкішна преміальна локація у самому серці Києва Fairmont Grand Hotel Kyiv 21 травня стане епіцентром краси та успіху, приймаючи гостей знакової для країни події – вибору Місіс Україна 2021.

“Коли мені запропонували прийняти участь у конкурсі, я подумала, що це є гарною можливістю... показати на власному прикладі, що все можливо незалежно від того, скільки тобі років, скільки у тебе дітей... Моя місія - показати, що треба мріяти і дозволяти своїм мріям реалізовуватися, треба дозволяти собі бути щасливою”, - зауважила ще одна фіналістка Ірина Рукавицька.

Ms. World International – конкурс з п’ятнадцятирічною історією, який щорічно об’єднує навколо себе найкращих та найвидатніших представниць понад 60 націй. Тепер до цього переліку долучається й Україна.

Переможниця конкурсу отримає головну корону, титул Ms. Ukraine World International 2021 та почесне право представити Україну на світовому фіналі конкурсу Ms. World International у Маямі.

Телеканал UA FASHION TV транслюватиме подію у прямому ефірі. Ведучі грандіозного гала-вечора – Катерина Осадча та Юрій Горбунов. 

Відео:

Замовити фото натисніть тут – Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-