Конкурс на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду

Конкурс на посаду виконавчого директора Українського культурного фонду

Укрінформ
24 березня, 12:00 - засідання Наглядової ради Українського культурного фонду з конкурсного добору на посаду виконавчого директора УКФ

Організатор: Український культурний фонд.

Учасники: члени Наглядової ради Українського культурного фонду; кандидати на посаду виконавчого директора УКФ.

Коротко. Конкурсний добір проводитиметься у форматі співбесіди з кандидатами на посаду виконавчого директора УКФ, які відповідають вимогам Регламенту Наглядової ради Українського культурного фонду.

Довідково. Відповідно по підпункту 8.1 пункту 8 розділу 5 Регламенту Наглядової ради Українського культурного фонду, затвердженого на засіданні Наглядової ради Українського культурного фонду від 04 лютого 2021 р. № 03, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, засідання транслюватиметься онлайн на сторінці Українського культурного Фонду та  на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Наглядова рада УКФ оголосила про повторний конкурс на посаду виконавчого директора

Члени наглядової ради Українського культурного фонду не обрали жодного кандидата на посаду виконавчого директора і оголосили про повторний конкурс.

Як передає Укрінформ, таке рішення ухвалено на засіданні наглядової ради УКФ у середу.

"За результатами голосування відхиляємо всі конкурсні пропозиції кандидатів і оголошуємо про повторний конкурс у зв’язку з тим, що жоден із кандидатів не набрав 50% голосів", – сказав голова наглядової ради Михайло Захаревич.

Дату нового конкурсу оголосять незабаром.

Конкурсний добір проходив у форматі співбесіди з кандидатами на посаду, які відповідають вимогам регламенту наглядової ради УКФ. Участь у доборі взяли В'ячеслав Жила, Станіслав Которобай, Леся Миськів, Анастасія Рагімова, Жанна Румко, Юлія Савостіна, Олег Соснов. Напередодні засідання дві кандидатки - ексдиректор Фонду Юлія Федів та Вікторія Шторм - зняли свої кандидатури.

Як повідомлялося, у лютому 2021 року у директора Українського культурного фонду Юлії Федів закінчився контракт з Фондом. 8 лютого оголошено конкурс на посаду виконавчого директора установи.

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-