Презентація чотирьох мобільних ЦНАП для громад за участю Представництва ЄС, Посольства Швеції та Уряду України (м. Київ, вул. Хрещатик, 2 (площа перед Українським Домом)

Презентація чотирьох мобільних ЦНАП для громад за участю Представництва ЄС, Посольства Швеції та Уряду України (м. Київ, вул. Хрещатик, 2 (площа перед Українським Домом)

Укрінформ
18 березня, 12:00-12:40, представники Європейського Союзу та Уряду України передадуть ключі від чотирьох мобільних Центрів надання адміністративних послуг очільникам громад.

Мобільні ЦНАП, створені за підтримки Програми ЄС «U-LEAD з Європою», будуть надавати адмінпослуги більш ніж 125 000 мешканцям Немирівської громади Вінницької області, Підволочинської громади Тернопільської області, Лозівської громади Харківської області та Марківської громади Луганської області.

Участь у заході підтвердили:

Тобіас Тиберг, Посол Швеції в Україні; Людмила Рабчинська, заступник Міністра цифрової трансформації з розвитку публічних послуг; Ксав’є Камю, керівник першого відділу програм зовнішньої допомоги «Належне управління та верховенство права» Представництва Європейського Союзу в Україні; В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій України; Сусанна Делланс, директор Програми «U-LEAD з Європою» від Sida (Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку); Віталій Дацко, голова Підволочиської громади; Ігор Дзюба, голова Марківської громади;  Віктор Качур, голова Немирівської громади; Олександр Жидков, перший заступник голови Лозівської громади.

В рамках заходу заплановані промови почесних гостей, вручення ключів громадам та екскурсія мобільними ЦНАП.

Мобільний центр надання адміністративних послуг – це спеціальне авто, облаштоване для двох адміністраторів та трьох відвідувачів, яке працює в форматі повноцінного офісу ЦНАП та надає послуги у форматі «єдиного вікна» тим, хто не може отримати послугу у ЦНАП або онлайн. «ЦНАП на колесах» також обладнаний мобільною валізою для отримання послуг вдома. Мобільні ЦНАП облаштовані пандусом, кондиціонером та системою обігріву, відеоспостереженням, необхідною офісною технікою та POS-терміналом. «U-LEAD з Європою» запускає мобільні ЦНАП у партнерстві з громадами, які придбали техніку для «ЦНАП на колесах» та облаштували гараж.

Акредитація обов’язкова та триває до кінця дня 17 листопада. 

Контакти для акредитації: комунікаційні експерти, напрям з покращення якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою»: Вікторія Залозна, +38 093 169 24 26, victoriia.zalozna@ulead.org.ua, Олена Молодцова, +38 063 184 53 26, olena.molodtsova@ulead.org.ua

Довідкова інформація: «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією. Програма запустила перший мобільний ЦНАП в Україні та масштабувала цей вид допомоги з метою забезпечити доступом до адміністративних послуг якомога більше українців.

Сайт напряму з покращення якості надання адмінпослуг населення Програми «U-LEAD з Європою»: https://tsnap.ulead.org.ua/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-