Про підсумки роботи водогосподарської галузі у 2020 році. Публічний звіт голови Держводагентства

Про підсумки роботи водогосподарської галузі у 2020 році. Публічний звіт голови Держводагентства

Укрінформ
19 лютого, 12:00 - публічний звіт голови Держводагентства Валентина Шліхти про підсумки роботи водогосподарської галузі у 2020 році 

Організатор: Державне агентство водних ресурсів України.

Контактна особа: Надія Тереба, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності роботи Голови та зв’язків з громадськістю Держводагентства,  tereba@davr.gov.ua; тел. 246-71-40.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місця обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Програму розвитку водного господарства буде продовжено до 2024 року - Шліхта

Програму розвитку водного господарства України планується подовжити до 2024 року – відповідний законопроєкт було розроблено у Державному агентстві водних ресурсів України.

Про це заявив голова Держводагентства Валентин Шліхта, представляючи в Укрінформі публічний звіт про діяльність відомства у 2020 році.

«Стратегічний напрямок – це реалізація загальнодержавної цільової програми розвитку водного господарства. Дана програма закінчує свій термін дії у 2021 році. Тому у 2020 році нами було підготовлені пропозиції і проєкт закону про продовження загальноцільової програми до 2024 року з урахуванням всіх нових викликів поточної ситуації водногосподарської галузі України», - сказав Шліхта.

Він зазначив, що вся діяльність відомства відбувалася відповідно до програми уряду і передусім задля реформування галузі водного господарства згідно з рамковою директивою угоди з ЄС. Так, передбачено перехід на інтегроване управління за басейновим принципом та відокремлення функцій держави в управлінні водними ресурсами і управління водогосподарською інфраструктурою

«Минулого року було затверджено план заходів щодо реалізації стратегії зрошення та дренажу, активізовано роботу міжвідомчої координаційної ради, а також розроблено проєкт закону про об’єднання водокористувачів. Реалізація цих напрямків передбачає забезпечення доброго стану водних ресурсів, що є основною вимогою рамкової директиви ЄС», - заявив керівник відомства.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-