Невизначеність як основний виклик для Донбасу

Невизначеність як основний виклик для Донбасу

Укрінформ
12 жовтня, 12:00 - пресконференція на тему: «Невизначеність як основний виклик для Донбасу» 

Організатор: Центр «Імідж-контроль».

Учасники: Константин Малєєв - заступник директора центру «Імідж-контроль»; Дмитро Корнейчук - політолог, президент Центру інноваційного консалтингу «КДА»; Зоя Гаркавенко - експертка Українського науково-методичного центру практичної психології та соціальної роботи Академії педагогічних наук України, модератор.

Коротко. Під час заходу будуть презентовані дані соціологічного дослідження, проведеного у м. Слов’янськ Донецької області з 22 по 25 вересня. Учасники охарактеризують особливості місцевих вибрів на Донбасі та проаналізують, яким чином електоральні настрої відображають глобальні виклики, що стоять перед регіоном.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-