Розвиток бізнесу в епоху сингулярності. Про Всеукраїнську бізнес-премію «Cabinet Boss. TOP-50»

Розвиток бізнесу в епоху сингулярності. Про Всеукраїнську бізнес-премію «Cabinet Boss. TOP-50»

Укрінформ
7 жовтня, 12:00 - пресконференція на тему: «Розвиток бізнесу в епоху сингулярності. Про Всеукраїнську бізнес-премію «Cabinet Boss. TOP-50»

Організатор: Марина Філіпенко, організатор церемонії нагородження Всеукраїнської бізнес-премії «Cabinet Boss. TOP-50».

Учасники: Галина Шабшай - co-Founder компанії Shabshai Technology (США), інноваційний бізнес-експерт і траблшутер; Павло Пуськов - інвестор  і акціонер холдингу Х100INVEST, власник  управлінської франшизи «Sushi Master», комерційний директор шинного заводу «Росава»; Ростислав Бондар - власник охоронної компанії «National Security»; Максим Радуцький - підприємець, співзасновник пляжного комплексу №1 «City Beach Club», засновник бренду низькокалорійних десертів O.deserty; Полина Крупчак - бізнес-леді, громадський діяч, власниця групи компаній Поліни Крупчак - «Clover trade» і «Нова планета ІКС», засновниця благодійного фонду «The founders of the future»; Влад Сергєєв - керуючий  партнер компанії SAFOR-Ukraine; Віталій Войтович - засновник і генеральний директор групи компаній Premier Food; Юлія Ігнатова - експерт в області дизайну інтер'єрів преміум-класу, творець проєкту і керівник компанії «Felicità Design Boutique», чемпіонка України; Дмитро Навроцький - керуючий партнер Адвокатського об’єднання SENSUM, адвокат; Андрій Пельц - засновник першої стоматологічної клініки з гарантією «PELTS CLINIC», лікар-стоматолог, щелепно-лицевий хірург; Усама Кафа - ресторатор, президент і власник міжнародного ресторанного холдингу «L'KAFA GROUP», благодійний діяч; Марина Філіпенко - організатор церемонії нагородження Всеукраїнської бізнес-премії «Cabinet Boss. TOP-50»; Денис Путінцев - медіамен, продюсер, власник промо-компанії STARBOM.COMpany, модератор. 

Коротко. Учасники  заходу розкажуть подробиці нагородження  Всеукраїнською бізнес-премією «Cabinet Boss. TOP-50». Її мета - формування символу лідерства та підвищення прозорості української економіки, сприяння розширенню міжнародних контактів, зміцнення авторитету бізнес-спільноти в питаннях економічного розвитку країни, формування позитивного іміджу українського бізнесу.

Завдання бізнес-премії «Cabinet Boss. TOP-50» - привернути  увагу до компаній і персон,  що завоювали лідируючі позиції на українському ринку. Також в рамках премії визначать найбільш значущі суспільні події, що вплинули на розвиток країни.

Серед номінантів – українські бізнесмени, підприємці, інвестори, дипломати та відомі особистості. 

Церемонія нагородження Всеукраїнською бізнес-премією «Cabinet Boss. TOP-50» від Медіа-холдингу «Cabinet Boss» проходитиме 12 жовтня у Fairmont Grand Hotel. 

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 380 67 409 7350 (Марина). 

 У зв'язку з карантинними заходами кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Вхід в зал тільки у масках та рукавичках. Дотримання дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Вручення бізнес-премії "Cabinet Boss. TOP-50" відбудеться 12 жовтня

Нагородження номінантів всеукраїнської бізнес-премії "Cabinet Boss. TOP-50" відбудеться 12 жовтня в Києві, в Fairmont Grand Hotel. Як передає Укрінформ, про це оголосили організатори премії в рамках пресконференції "Розвиток бізнесу в епоху сингулярності. Про Всеукраїнську бізнес-премію "Cabinet Boss. TOP-50".

Головна мета премії, за словами організатора церемонії нагородження бізнес-премії "Cabinet Boss. TOP-50" Марини Філіпенко, полягає у формуванні позитивного іміджу українського бізнесу на міжнародному рівні, у приверненні уваги до компаній і персон, які завоювали лідируючі позиції на українському ринку.

Також у рамках премії визначать найбільш значущі суспільні події, які вплинули на розвиток країни. Серед номінантів - українські підприємці, інвестори, дипломати і відомі особистості.

Премія була заснована в 2019 році. Планується, що церемонія нагородження в рамках "Cabinet Boss. TOP-50" відбуватиметься щорічно. Список номінантів премії формуватиметься на підставі даних, наданих аналітичними партнерами премії. До Експертної ради "Cabinet Boss. TOP-50" запрошуватимуться громадські і політичні діячі України та інших країн, бізнесмени, провідні фахівці в конкретних професійних напрямках.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-