Підсумки вивчення громадської думки щодо діяльності військового радіо

Підсумки вивчення громадської думки щодо діяльності військового радіо "Армія FM"

Укрінформ
13 липня, 11:00 - онлайн-брифінг на тему: "Підсумки вивчення громадської думки щодо діяльності військового радіо "Армія FM".

Організатор: Міністертсво оборони України.

Спікер: Світлана Павловська - речник Міністерства оборони України.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV .

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У Міноборони анонсували нове наповнення ефіру військового радіо “Армія FM”

Опитування громадської думки щодо діяльності військового радіо “Армія FM”, участь в якому взяли близько 2 тис. респондентів, засвідчило, що найбільше зауважень слухачів стосувалось технічних аспектів трансляції та змісту програмного продукту.

Про це під час онлайн брифінгу в Укрінформі розповіла речниця Міноборони Світлана Павловська.

«Проблематиці переформатування інформаційного зрізу програм, які готуються сьогодні, віднесено більшу кількість реагувань наших респондентів. До питань, навколо яких зав’язалася дискусія, відносяться не тільки зміна програмного продукту, а й музичне наповнення… Наші слухачі запропонували нові рубрики, такі як: про сучасне озброєння та військову техніку, розвиток військових технологій. Йдеться про роботу з експертами, у тому числі, з іноземними та про нові види комунікації з ними, які передбачають спілкування поза радіостудією», - розповіла Павловська.

Вона також відзначила що аналіз надісланих пропозицій та зауважень свідчить про запит на якісний військовий гумор, огляд книг, фільмів на військову тематику, в тому числі й іноземного виробництва. Це нова сфера діяльності творчого колективу військового радіо, підкреслила речниця, і вони будуть її опановувати.

Крім того, за словами Павловської, планується створювати інформаційні блоки про оборонне реформування і новини НАТО, а також вивчати рекомендації з військово-патріотичного спрямування та роботи із допризовною молоддю.

Як зазначалось під час брифінгу, сьогодні у Департаменті стратегічних комунікацій Міноборони обмірковують створення громадської ради військового радіо, до складу якої будуть запрошуватись фахівці, які висловили бажання допомагати своїм досвідом та знаннями.

Відео:

Фото: пресслужба Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-