Справжні герої - учасники бойових дій під час Другої світової війни вже отримують нагороди

Справжні герої - учасники бойових дій під час Другої світової війни вже отримують нагороди

Укрінформ
31 березня, 12:00 - онлайн-брифінг  на тему: «Справжні герої - учасники бойових дій під час Другої світової війни вже отримують нагороди»

Спікер: Олександр Сопов - директор ВТО «Орден», автор десяти знаків державних нагород.

Підсумкові матеріали:

Вже понад 200 ветеранам Другої світової війни вислані пам'ятні медалі до 75-річчя перемоги над нацизмом – ВТО «Орден»

Пам'ятну медаль «За бойові заслуги. 75 років перемоги над нацизмом», якою нагороджують учасників бойових дій часів Другої світової війни, вже розсилають адресатам.

Про це повідомив директор ВТО «Орден» Олександр Сопов на онлайн-брифінгу, який транслював Укрінформ.

«Як ми і обіцяли, ВТО «Орден» почало розсилати медалі ветеранам Другої світової війни - людям, які тримали в руках зброю і наближали перемогу над нацизмом. Вже надіслано більше двохсот відзнак», - зазначив він.

Сопов також роз'яснив, хто і за яких умов може отримати медаль.

«Має бути виконано дві умови: має бути лист від організації – від РДА, ОТГ тощо, в якій керівник цієї організації підтверджує, що люди, яких представляють до нагородження, насправді воювали згідно з тими свідченнями, які вони надають. А також що вони проживають на території відповідного населеного пункту і що їм обов’язково вручать або, в умовах карантину, передадуть цю нагороду, і нам надішлють відповідне підтвердження», - пояснив Сопов.

Він нагадав, що вперше за всю історію України пам’ятною відзнакою нагороджуватимуться люди за нагородним листом. Крім того, це перша нагородна медаль, яка є номерною, тобто персоніфікованою.

Медаль «За бойові заслуги. 75 років перемоги над нацизмом» виготовляється коштом ВТО «Орден» для нагородження громадян України – безпосередніх учасників бойових дій під час Другої світової війни 1939-1945 рр. Нагороджувати героїв Другої світової війни будуть герої АТО/ООС.

Відео:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-