Про підсумки діяльності АРМА у 2019 році

Про підсумки діяльності АРМА у 2019 році

Укрінформ
3 березня, 15:00 -  публічний звіт т.в.о. голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів Віталія Сигидина про підсумки діяльності відомства у 2019 році

Організатор: Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Спікери: Віталій Сигидин - т.в.о. голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів; Володимир Павленко - заступник голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів; Філіп Пронін - заступник голови Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Коротко. Учасники заходу презентують інформацію про результати роботи АРМА у 2019 році за основними напрямами його діяльності.

Контактна особа: Олександра Бичковська, головний спеціаліст Відділу комунікації та промоції АРМА, тел.: 290-08-31.

Підсумкові матеріали:

На депозитних рахунках АРМА розміщено 620 млн грн — в.о. голови агентства

На депозитних рахунках Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами розміщено 620 млн грн від продажу арештованого майна.

Про це повідомив під час пресконференції в Укрінформі в.о. голови агентства Віталій Сигидин.

“Станом на 31 грудня депозитний портфель АРМА складав близько 350 млн грн. На даний момент депозитний портфель складає 620 млн грн. Ми впевнені, що найближчим часом він буде зростати”, - сказав він.

За словами керівника відомства, торік АРМА продало активів на 170 млн грн. На цю суму від розміщеного депозиту на рахунку у держбанку набігло 14 млн грн процентів.

Загалом, за словами Сигидина, у 2019 році суди ухвалили спрямувати до АРМА 1200 активів, арештованих у рамках кримінальних справ.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-