Тенденції і прогнози-2020 на українському ринку PR

Тенденції і прогнози-2020 на українському ринку PR

Укрінформ
10 лютого, 10:00 - Інтернет-конференція на тему: “Тенденції і прогнози-2020 на українському ринку PR” 

Організатор: Publicity Creating.

Спікери: Валерій Курейко - директор компанії стратегічних комунікацій Publicity Creating; Руслана Плис - Account Director компанії Publicity Creating.

Питання до обговорення:

Які напрямки будуть розвиватись на українському ринку PR?

Які послуги будуть затребувані на ринку комерційних PR?

Що можуть запропонувати агенції клієнтам?

Які інноваційні продукти виходять на ринок?

Підсумкові матеріали:

Обсяг українського PR-ринку у 2019 році склав понад 900 млн грн - експерт

Ринок PR-послуг у 2019 році становив 953 млн грн, з них понад 380 млн - комерційний напрямок PR.

Про це зазначив директор компанії стратегічних комунікацій Publicity Creating Валерій Курейко під час конференції “Тенденції і прогнози-2020 на українському ринку PR” в Укрінформі.

"Що стосується цифр: за підсумками 2019 року Всеукраїнська рекламна коаліція виявила, що ринок PR-послуг становить 953 мільйони гривень. За оцінкою Publicity Creating 40%, понад 380 млн грн, - це обсяги комерційного напрямку PR", - заявив він.

За словами Курейко, PR-послуги передусім затребувані українськими виробниками - "оскільки необхідно продовжувати будувати свою репутацію".

"Також з'явилась тенденція (і вона світова), яку підхопили активісти, волонтери: все, що стосується аспектів екології, енергоефективності, чистого довкілля. Все це потребує не реклами, а саме піару та спілкування з ключовими аудиторіями", - додав експерт.

Як зазначила Account Director компанії Publicity Creating Руслана Плис, Всеукраїнська рекламна коаліція прогнозує на 2020 рік зростання у сегменті комерційних PR, зростання у некомерційному сегменті на поточний рік не прогнозується.

"Загалом прогнозується, що обсяг PR-ринку досягне 980 млн грн. Наші оцінки трохи відрізняються. Ми думаємо, що зростання на ринку комерційного PR буде від 7 до 12%. І таким чином цей сегмент зможе сягнути до 425 млн грн", - повідомила Плис.

Серед напрямків, які прогнозують експерти, у 2020 році будуть інтенсивно розвиватись напрямки b2b (бізнес для бізнесу) та стратегічний PR (комплексні і довгострокові програми на досягнення стратегічних цілей компаній).

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-