“Колір як ти”. Презентація благодійного арт-календаря

“Колір як ти”. Презентація благодійного арт-календаря

Укрінформ
17 грудня, 15:30 - Презентація благодійного арт-календаря “Колір як ти”

Організатор: Компанія "Елемент Україна".

Учасники: Alex Shelest - зірковий вокальний тренер; Дмитро Аранчій - архітектор; Артем Цикоза - дизайнер; Амалія Кушнір - ведуча, організатор-режисер; Олена Вовк - керівник напрямку Element Decor; Юлія Кишинська - організатор, представник компанії "Елемент Україна".

Довідково. Соціально активні діячі об'єдналися навколо ідеї з благодійною місією - створення унікального арт-календаря «Колір як ти». Усі кошти від його продажу організатори направлять на допомогу дітям, які проживають у дитячих будинках Києва та Дніпра.

Під час пресконференції учасники розкажуть, де можна придбати календар, а також познайомлять з героями проєкту.

Підсумкові матеріали:

У Києві презентували благодійний арт-календар "Колір як ти"

В Укрінформі презентували благодійний арт-календар "Колір як ти".

Про мету проєкту розповіла організатор, представниця компанії "Елемент Україна" Юлія Кишинська, повідомляє кореспондент агентства.

"Благодійний арт-календар - це соціальна ініціатива. Цей календар створений з метою допомоги дитячим будинкам та центрам  міста Києва та міста Дніпра. Календар має назву "Колір як ти". Вона пояснюється так: кожен з нас - це неповторна особистість, яка має свою багатогранну фактуру, свій внутрішній світ, що уособлює певний колір", - повідомила Кишинська.

Вона також зауважила, що до проєкту долучились працівники компанії "Елемент Україна", тому наразі підготовлені два календарі - за участю громадських діячів і за участю співробітників компанії.

Всього у проєкті взяли участь 12 героїв - творчі особистості з різних сфер, у тому числі зірковий вокальний тренер Alex Shelest, архітектор Дмитро Аранчій, ведуча Амалія Кушнір. Зйомки проходили у Києві та Дніпрі.

Ціна календаря 200 грн, замовити продукт можна за допомогою google-форми на сторінці компанії у Facebook.

Елемент Україна - український виробник лакофарбових, декоративних і теплоізоляційних матеріалів. Входить до складу групи компаній SILTA з центральним офісом у місті Дніпро.

Замовити календар можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1-bg3PgCk4bspECQrzXgUpV1JpE88dKDah3DXVdrjLAw/viewform?ts=5df38f13&fbclid=IwAR03QOuyekD2pQhnmVlzxyN094uMkkVNq7EtcpPYUo-dxodtZQcrMHXFq58&edit_requested=true

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-