Українська школа урядування: деталі проведення благодійного майстер-класу

Українська школа урядування: деталі проведення благодійного майстер-класу

Укрінформ
16 грудня, 11:00 - Проведення благодійного майстер-класу «Створюючи можливості» 

Організатори: Українська школа урядування; Управління соціального служіння і благодійності ПЦУ “ЕЛЕОС-Україна”; Укрінформ.

Учасники: Віталій Малащенко — в.о. директора Української школи урядування; Зоя Гаркавенко — керівник тренінгового центру Української школи урядування, кандидат психологічних наук; отець Максим Стрихар -  ПЦУ “ЕЛЕОС-Україна”.

Коротко. Учасники заходу повідомлять про діяльність Української школи урядування, а також деталі проведення майстер-класу “Створюючи можливості”.

Довідково. Майстер-клас «Створюючи можливості» може бути цікавим і корисним для всіх, хто прагне допомогти іншому. Керівник тренінгового центру Української школи урядування Зоя Гаркавенко розповість, як не стати заручником власних благих намірів, допомагати людям, але не ставати жертвою маніпуляцій.

Захід проходитиме 21 грудня за адресою: м. Київ, вул. Шепелєва, 3а. Усі зібрані кошти направлять на допомогу Євгенії Лежепьокової, якій необхідна вартісна операція - трансплантація кісткового мозку. 

Підсумкові матеріали:

У Києві пройде благодійний майстер-клас, кошти від якого передадуть тяжкохворій дівчині

У Києві пройде благодійний майстер-клас "Створюючи можливості", кошти від якого спрямують на допомогу 27-річній Євгенії Лежепьоковій, яка потребує трансплантації кісткового мозку.

Про це на пресконференції в Укрінформі повідомив представник ПЦУ “ЕЛЕОС-Україна” отець Максим Стихар.

"Нещодавно до нас звернулись представники Української школи урядування з пропозицією ініціювати підтримку одній молодій жінці, котра захворіла і перебуває зараз у дуже складних життєвих обставинах", - розповів він.

Керівник тренінгового центру Української школи урядування Зоя Гаркавенко зазначила, що проєкт "Створюючи можливості" пройде у форматі майстер-класу "Як не потрапити в залежність від тих, кому допомагаєш".

"21 грудня на базі Української школи урядування у Києві за адресою: вулиця Шепелєва, 3а - о 12:00 ми чекаємо всіх на цьому майстер-класі. Оскільки цей захід благодійний, то усі охочі мають перевести кошти на картку самої Євгенії, а квитанція про сплату і є вхідним квитком. Кожен може заплатити стільки, скільки вважає за потрібне. Майстер-клас розрахований на три години", - зазначила Гаркавенко.

У Євгенії Лежепьокової діагностовано рідкісне захворювання - пароксизмальна нічна гемоглобінурія. Вилікувати її медикаментозним шляхом неможливо, єдиний вихід для хворих - трансплантація кісткового мозку, яка в Україні не робиться.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-