Безпечний світ дитини: розвиток та виховання сучасних дітей

Безпечний світ дитини: розвиток та виховання сучасних дітей

Укрінформ
11 грудня, 13:30 - Безпечний світ дитини: розвиток та виховання сучасних дітей. Вирішення проблем толерантного ставлення до дітей з інвалідністю

Організатори: Тетяна Петракова - автор понад 500 соціальних проєктів, «Людина року-2018», організатор премії «100 українців»; Укрінформ.

Учасники: Ольга Сумська – народна артистка України; Валентина Довженко – міністр України у справах сім’ї, дітей та молоді у 1997/99 та 2004/05 рр.; Володимир Кравчук – директор Міжнародного центру психології “Positum Systems”, сертифікований консультант позитивної психотерапії та арт-терапії, автор книг по психології і терапії, телеексперт; Руслан Болгов – експерт комплексної безпеки, телевізійний експерт; Анна Горбань – громадський діяч, президент ГО «Розумне майбутнє нації»; Оксана Кудряшова – директор вокально-театральної студії «Нота»; Світлана Садовенко – професор, заслужений діяч мистецтв України; Інна Данченко – волонтер, директор БФ «Кран»; Наталія Комаренко – співзасновник БФ «З теплом у серці»; Олена Рихальська – відомий психолог країни, телевізійний експерт.

Коротко. Учасники пресконференції обговорять важливі питання стосовно безпеки, кібербезпеки, прав дітей та розвитку талантів молодого покоління. В рамках конференції вони нададуть важливі знання, унікальні та корисні рекомендації для батьків від найкращих фахівців України.

Захід проходить за участю компетентних та відомих спікерів, які співпрацюють із «Ukrainian People» вже не перший рік, а також є учасниками премії «100 українців», церемонія якої пройде 13 грудня. 

Підсумкові матеріали:

Експерти закликають батьків не виставляти у соцмережах фотографії дітей заради їхньої безпеки

Батьків закликають не викладати фотографії дітей у соціальних мережах заради їхньої безпеки.

На цьому наголошували учасники пресконференції “Безпечний світ дитини: розвиток та виховання сучасних дітей. Вирішення проблем толерантного ставлення до дітей з інвалідністю”, що відбулася в Укрінформі.

“Шановні батьки, не виставляйте фотографії ваших дітей у соціальних мережах. Цього не треба робити, адже ми живемо в часи тотальної агресії та небезпеки”, - сказала автор понад 500 соціальних проєктів, лауреат премії “Людина року-2018”, організатор премії “100 українців” Тетяна Петракова.

Експерт комплексної безпеки, телевізійний експерт Руслан Болгов наголосив, що батькам підлітків не варто без їхнього дозволу виставляти фото дітей. “Без дозволу ваших дітей - підлітків не викладайте їх фото. Вони вже особистості і мають право або хотіти популярності, або уникати її. Завжди це погоджуйте”, - порадив Болгов.

Він також розповів про правила кібербезпеки і порадив з'ясувати, членом яких груп у соціальних мережах є дитина. “Ніколи не сваріть дітей за правду. Тоді вони будуть її вам розповідати”, - наголосив він.

У свою чергу Петракова зауважила, що сьогоднішня зустріч відбувалася в рамках третьої освітньої конференції для батьків від команди “Ukrainian people”.

Участь у заході взяли спікери, котрі співпрацюють із “Ukrainian People”, а також є номінантами премії “100 українців”, церемонія нагородження якою відбудеться 13 грудня в Києві.  

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-