Діяльність ГО «Українсько-Арабська ділова рада»: участь в міжнародних проєктах в 2020 році

Діяльність ГО «Українсько-Арабська ділова рада»: участь в міжнародних проєктах в 2020 році

Укрінформ
6 грудня, 15:00 - Діяльність ГО «Українсько-Арабська ділова рада»: участь в міжнародних проєктах в 2020 році

Організатор: ГО «Українсько-Арабська ділова рада».

Учасники: шейх Емад АбуАлруб –президент ГО «Українсько-Арабська ділова рада»; Самір Уес - директор Центру Міжнародних конференцій Йорданїї; Олег Березюк - віцепрезидент ГО «Українсько-Арабська ділова рада».

Коротко. Учасники пресконференції розкажуть про виставкові та торгові форуми, які будуть проводитись у Королівстві Саудівська Аравія, Йорданії та Кувейті в 2020 році. Також вони оголосять про початок реєстрації участі у виставках та форумах українських і арабських компаній.

Підсумкові матеріали:

Українських підприємців запросили на липневу виставку в Йорданії

Українських підприємців запросили взяти участь у великій міжнародній виставці, яка відбудеться 15-17 липня 2020 року в Йорданії.

Про це повідомив на пресконференції в Укрінформі директор Центру міжнародних конференцій Йорданїї Самір Уес.

“Ми запрошуємо український бізнес взяти участь у великій міжнародній економічній виставці, яка відбудеться 15-17 липня в Йорданїі”, - сказав він.

Самір Уес додав, що у цій виставці планується участь більш як 50 країн світу, і для України може стати важливим кроком для налагодження зв'язків з Арабським світом.

Президент ГО «Українсько-Арабська ділова рада» шейх Емад Абу Алруб висловив думку, що Йорданія може відкрити Україні двері в Арабський світ і запрошує українських інвесторів.

У свою чергу віцепрезидент ГО «Українсько-Арабська ділова рада» Олег Березюк зауважив, що організація намагається поширювати інформацію про Україну, адже “для того, щоб з тобою хотіли мати справу, треба, щоб тебе знали”.

Водночас, наголосив він, “Українсько-Арабська ділова рада” не рекламне агентство і не консалтингова фірма, яка займається маркетингом. “Ми займаємось просуванням і піднесенням іміджу України в Арабському світі. Це наше основне завдання. Крім того, ми допомагаємо українському бізнесу встановити прямі контакти. Арабські підприємці зацікавлені мати безпосередній контакт із виробниками певних послуг”, - сказав Березюк.

За його словами, їхня організація, розуміючи потреби арабської сторони, виступає своєрідним "містком", який може допомогли налагодити відносини.

Фахівець наголосив, що Йорданія є однією з найстабільніших країн в Арабському світі. "Ми хочемо спробувати більш інтенсивно попрацювати для виведення українського бізнесу на ринок Йорданії. Так само будемо запрошувати йорданський бізнес попрацювати в українських реаліях”, - додав Березюк.

Представники «Українсько-Арабської ділової ради» та Центру Міжнародних конференцій Йорданїї підписали Меморандум про співпрацю.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-