Фінальний дебатний турнір. Роль історичної правди в політичному дискурсі

Фінальний дебатний турнір. Роль історичної правди в політичному дискурсі

Укрінформ
9 грудня, 10:00 - фінальний дебатний турнір на тему: “Роль історичної правди в політичному дискурсі”.

Організатори: Інститут "Республіка"; Національний демократичний інститут; Центр досліджень визвольного руху.

Оцінюватимуть фінал дебатів: Євген Магда - кандидат політичних наук, автор книг про гібридну війну, директор Інституту світової політики; Марина Сингаївська - заступниця генерального директора Укрінформу; Інна Совсун - народний депутат України, політична партія "Голос"; Ірина Хоменко - доктор філософських наук, завідувачка кафедри логіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка; Вікторія Подгорна - народний депутат України, політична партія "Слуга Народу".

Довідково. Інститут "Республіка" спільно з Національним демократичним інститутом та Центром досліджень визвольного руху провели серію регіональних дебатних турнірів для студентів з теми: "Історична правда та її роль у політичному дискурсі".

Дебатні турніри пройшли у чотирьох містах України (Ужгород, Кропивницький, Запоріжжя та Харків). Завершенням стане участь команд переможців у фінальному дебатному турнірі.

У фіналі братимуть участь чотири команди, які складатимуться із трьох гравців. Інтелектуальні битви відбуватимуться за форматом Карла Поппера на наступні теми:

1. Чи вела Росія гібридну війну проти України в 20 столітті?

2. Чорнобиль: злочин чи трагедія?

Дебати націлені на підвищення свідомості та політичної просвіти молоді, протидію дезінформації в питаннях, що стосуються історичної пам’яті, створення простору для дискусій молоді про історичні події, розвиток потенціалу та творчих здібностей молоді.

Детальна інформація за тел.: 098-78-29-166 (Сергій Боженко, керівник пресслужби Інституту “Республіка”).

Підсумкові матеріали: 

В Укрінформі триває фінальний дебатний турнір "Роль історичної правди в політичному дискурсі"

В Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ" проходить фінальний дебатний турнір на тему: "Роль історичної правди в політичному дискурсі".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У фіналі беруть участь чотири команди, які складаються з трьох гравців. Інтелектуальні битви відбуваються за форматом Карла Поппера на теми: "Чи вела Росія гібридну війну проти України в ХХ столітті?", "Чорнобиль: злочин чи трагедія?".

Організатори заходу: Інститут "Республіка", Національний демократичний інститут, Центр досліджень визвольного руху.

Раніше Інститут "Республіка" спільно з Національним демократичним інститутом та Центром досліджень визвольного руху провели серію регіональних дебатних турнірів для студентів з теми: "Історична правда та її роль у політичному дискурсі". Дебатні турніри пройшли в Ужгороді, Кропивницькому, Запоріжжі та Харкові.

Фінал дебатів будуть оцінювати заступник генерального директора Укрінформу Марина Сингаївська, директор Інституту світової політики Євген Магда, народний депутат від фракції "Голос" Інна Совсун, народний депутат від фракції "Слуга народу" Вікторія Подгорна, завідувачка кафедри логіки Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Ірина Хоменко.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-