«Мужні та незламні». Презентація культурно-мистецького проєкту

«Мужні та незламні». Презентація культурно-мистецького проєкту

Укрінформ
10  жовтня,  11:00  - Презентація культурно-мистецького проєкту «Мужні та незламні» 

Організатор: Київський міський центр народної творчості та культурологічних досліджень, культурно-мистецького комплексу «Співоче поле».

Учасники: Жанна Румко - заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень (КМЦНТКД), магістр державного управління, тренер культурологічних практик; Світлана Ільчук - завідуюча сектором естрадно-циркового мистецтва КМЦНТКД, іміджолог, тренер філософських практик; Тетяна Даншина - художній керівник Народного аматорського колективу хору української народної та сучасної пісні «Жайвір», Центр культури «Святошин»; Євгеній Кротов – ведучий культурно-мистецького проєкту «Мужні та незламні»; Еліна Галва – ГО «Дружина офіцера»; Тимур Хамітов – директор та керівник кінологічного центру «Фенікс»; Володимир Кучма – інструктор по крав-мага, Федерації крав-мага України; представники Народного аматорського колективу хору української народної пісні «Либідь», вокального ансамблю «Зерно любові».

Коротко. Учасники пресконференції представлять концепцію заходу «Мужні та незламні», розкажуть деталі програми проєкту, який відбудеться 14 жовтня на «Співочому полі».

Захід проходить з нагоди Дня захисника України.

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться культурно-мистецький проєкт "Мужні та незламні" до Дня захисника України

У Києві на Співочому полі відбудеться культурно-мистецький проєкт "Мужні та незламні", який присвячений до Дня захисника України.

Про це повідомила заступник директора Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень (КМЦНТКД) Жанна Румко на пресконференції в Укрінформі.

“14 жовтня на сьогоднішній день є дуже важливим. Він увібрав у себе три святкових події – День захисника України, свято Покрови і День козацтва. Тому власне дуже приємно, що саме в цей день нами відзначатимуться ці свята на Співочому полі… Ми цим святом будемо підкреслювати усі події, будемо дякувати усім захисникам України. І також буде молитва, як для свята Покрови, так і для наших захисників. Я думаю, це буде дуже відповідальним моментом”, - сказала вона.

Румко зазначила, що на відвідувачів заходу чекає дуже цікава програма, зокрема яскрава концертна програма «Мужні та незламні» за участю різних колективів.

У програмі заходу також будуть показові виступи представників бойових мистецтв та самооборони.

Під час свята будуть виступати кінологи.

Також святкова програма матиме тематичні виставки художників та майстрів образотворчого мистецтва, майстер-класи для дітей та дорослих з видатними майстрами образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, патріотичні квести.

На території фестивалю передбачена сімейна зона відпочинку та зона фудкорту.

Захід розпочнеться о 12:30 на Співочому полі.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-