«Будь потужною на 300W». Новий етап проєкту  соціальних інвестицій

«Будь потужною на 300W». Новий етап проєкту соціальних інвестицій

Укрінформ
23 вересня, 16:30 - Новий етап проєкту нейрореабілітації тяжко травмованих учасників та ветеранів АТО /ООС «Будь потужною на 300W»

Організатор: Благодійний фонд «КРАН».

Учасники: Інна Данченко - директорка Благодійного фонду «КРАН», ініціаторка та учасниця проєкту; Олеся Кирильчук - ініціаторка та учасниця проєкту; Олена Майданник - в.о. заступника головного лікаря з лікувальної справи (начальника медичної служби) Науково-практичного центру нейрореабілітації «Нодус», ініціаторка та учасниця проєкту; Катерина Засуха - модераторка.

Коротко. Учасники пресконференції розкажуть про новий етап проєкту соціальних інвестицій «Будь потужною на 300W», в рамках якого успішні українські жінки об’єдналися для закупівлі роботизованого апарата для відновлення ходи, що допоможе підняти з інвалідного візка щороку 50+ тяжко травмованих учасників та ветеранів АТО/ООС. Реалізовує проєкт  Благодійний фонд «КРАН». 

Як зазначають організатори, з 2014 року завдяки благодійному проєкту «NODUS-KRAN», який Фонд веде у партнерстві з Центром «Нодус» 264 тяжко травмованих воїнів, військових капеланів, волонтерів, дітей учасників та ветеранів АТО/ООС пройшли діагностику, лікування або спеціалізовану нейрореабілітацію за індивідуальною програмою.

Додаткова інформація  за тел.: +38 (096) 185 77 43;  e-mail: maryna.zakarliuka@pleon.ua (Марина Закарлюк).

Підсумкові матеріали:

Українок запрошують долучитись до соціальних проєктів задля реабілітації ветеранів АТО

Українських жінок запрошують долучитись до соціальних інвестицій проєкту "Будь потужною на 300W" для закупівлі роботизованого апарату для відновлення ходи ветеранам АТО.

Про це під час пресконференції в Укрінформі розповіла директорка Благодійного фонду KRAN Інна Данченко.

"Метою проєкту є згуртувати триста успішних, дієвих, активних і нешаблонно мислячих українських жінок за кордоном і в Україні для того, аби допомогти ветеранам, які проходять відновне лікування і нейрореабілітацію в центрі NODUS, відновити ходу власними ногами. Завдяки сучасним технологіям і спеціалізованому лікуванню таких бійців можна підняти на ноги", - зазначила вона.

Данченко повідомила, що в рамках проєкту очікується закупівля роботизованого апарата для відновлення ходи, до проєкту вже долучилась 41 учасниця. Сам апарат дасть змогу розширити можливості центру ефективно проводити нейрореабілітацію для ветеранів.

Вона також відмітила, що повна вартість комплексу становить 320 тисяч євро, однак імпортер обладнання "з огляду на мету проєкту робить значну знижку", і апарат коштуватиме 300 тисяч євро. При цьому, зазначила Данченко, дедлайн проекту - 25 грудня 2019 року, детальні реквізити оприлюднено на сайті благодійного фонду.

У свою чергу в.о. заступника головного лікаря з лікувальної справи Науково-практичного центру нейрореабілітації "Нодус" Олена Майданник зауважила, що в черзі на таку реабілітацію стоять наразі 685 ветеранів.

"Ми просимо таким чином приєднатись суспільству і допомогти. Бо за власний ресус ми вже підняли 216 ветеранів. Але ресурси вичерпні і завершаться рано чи пізно", - додала Майданник.

Як зазначили організатори, з серпня 2014 року і донині, завдяки Благодійному проєкту Nodus, який веде центр нейрореабілітаціі Нодус, 264 тяжко травмованих воїнів, військових капеланів, волонтерів, дітей учасників та ветеранів АТО/ООС пройшли діагностику, лікування або спеціалізовану нейрореабілітацію за індивідуальною програмою.

Відео з пресконференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-