Нагородження державних службовців України

Нагородження державних службовців України

Укрінформ
17 липня, 11:00 - Представлення членів Робочої групи з реформування нагородної системи України

Організатор: Укрінформ.

Спікер: Олександр Сопов - член робочої групи з реформування нагородної системи України, автор десяти знаків державних нагород.

Коротко.  Після нагородження спікер представить членів Робочої групи з реформування нагородної системи України.

Підсумкові матеріали:

Ордени “За розбудову України” вручили держслужбовцям, що створювали нагородну систему

Банкнотно-монетний двір Національного банку України та державних службовців, які створювали нагородну систему держави, нагородила орденами “За розбудову України” Всеукраїнська громадська організація “Країна”.

Церемонія вручення нагород відбулася в Укрінформі.

“Це “Знак народної пошани” для державних службовців. Банкнотно-монетний двір НБУ і ці люди - їх п’ятеро - в різних галузях сприяли створенню нагородної системи України”, - підкреслив, вручаючи нагороди, член робочої групи Комітету ВР з реформування нагородної системи України, автор десяти знаків державних нагород, директор виробничо-творчого об’єднання “Орден” Олександр Сопов.

Він зазначив, що “Знаками народної пошани” нагороджені більше 170-ти тисяч осіб, зокрема й президенти, прем’єр-міністри України та інших держав, бійці АТО.

“На сьогодні це найбільша нагородна система громадських нагород у світі”, - сказав Сопов.

Він також повідомив про створення громадської ініціативної групи, яка взяла на себе зобов’язання напрацювати збалансовану систему реформування нагород України, та представив її членів - команду з п’яти осіб. Крім самого Сопова, це художник Олекса Руденко, фахівець з міжнародної фалеристики Максим Царенко, член Комісії державних нагород та геральдики Ігор Мазепа та політик і державний діяч Олександр Рябека.

“Вже найближчим часом ми презентуємо цю систему Президентові України. Цьому передуватиме указ Президента про відомчі заохочувальні відзнаки та закон про нагородну систему України”, - поінформував Сопов.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-