EUROPEAN BUILDERS CUP 2019. Перший міжнародний міні-футбольний  турнір Європи

EUROPEAN BUILDERS CUP 2019. Перший міжнародний міні-футбольний турнір Європи

Укрінформ
18 липня, 14:00 - Проведення першого міжнародного міні-футбольного турніру Європи EUROPEAN BUILDERS CUP 2019

Організатор: Футбольна асоціація будівельників України.

Учасники: Олександр Шовковський - легенда Українського футболу, амбасадор EUROPEAN BUILDERS CUP 2019; Лев Парцхаладзе - заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України; Вадим Костюченко - перший віцепрезидент  Української асоціації футболу; Володимир Свірський - президент Футбольної асоціації будівельників України; Віктор Цой - керівник відділу продажу компанії ERREA.

Довідково. EUROPIAN BUILDERS CUP 2019 – це дводенний чемпіонат клубних Європейських будівельних компаній та команд. На турнірі будуть розіграні два кубки: Кубок будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP (до змагань в якому допускаються гравці всіх вікових категорій) та Європейський Кубок будівельників EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS (до змагань в якому допускаються тільки гравці які досягли 34 річного віку).

В чемпіонаті  планують брати участь 12 європейських команд та 4 українські будівельні компанії. В EUROPIAN BUILDERS CUP 35+ SENIORS планується участь від 8 до 12 європейських команд не залежно від країни, яку вони представляють. Амбасадором Першого кубку Європи виступить Олександр Шовковський.

Чемпіонат пройде з 7 по 11 серпня на стадіоні ім. Баннікова (м. Київ, Будинок футболу, провулок Лабораторний, 7а).

Формат заходу – FAMILY SPORTS WEEKEND.

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться перший чемпіонат з міні-футболу серед європейських команд будівельників

У Києві 7-11 серпня пройде перший кубок Європи з міні-футболу Europian Builders Cup 2019 серед будівельних компаній, в якому візьмуть участь команди з різних європейських країн.

Презентація заходу відбулась у четвер, 18 липня, в інформаційному агентстві “Укрінформ”.

Організатором чемпіонату є Футбольна асоціація будівельників України за підтримки Конфедерації будівельників України.

“Наша мета дуже проста - на цьому етапі об’єднати будівельників Європи, а на наступному етапі - через 2 роки об’єднати будівельників усього світу”, - сказав президент Футбольної асоціації будівельників України Володимир Свірський.

Він додав, що в Europian Builders Cup 2019 візьмуть участь 5 команд будівельних компаній з України та команди з Білорусі, Литви, Грузії, Німеччини, Швеції та Молдови. Свірський зазначив, що зараз також вирішується питання щодо участі команди з Англії.

Чемпіонат з міні-футболу Europian Builders Cup 2019 стане першим подібним заходом для клубних команд будівельників з Європи.

Під час турніру будуть розіграні два кубки: Кубок будівельників Europian Builders Cup, поборотися за який зможуть гравці всіх вікових категорій, та Європейський кубок будівельників Europian Builders Cup 35+ Seniors для гравців, які досягли 34-річного віку.

Також під час Europian Builders Cup 2019 відбудеться чемпіонат Європи з футбольного фристайлу. Амбасадором чемпіонату виступає Олександр Шовковський.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-