«Твоє право». Презентація оновленого мобільного застосунку

«Твоє право». Презентація оновленого мобільного застосунку

Укрінформ
4 липня, 14:00 -  Мобільний застосунок «Твоє право»: нові можливості та оновлений функціонал

Організатори: Міністерство інформаційної політики України; ГО «Донбас СОС».

До участі запрошені: представники Управління Верховного комісара ООН у справах біженців (УВКБ ООН) в Україні, ПРООН в Україні, представництва в Україні МОМ, а також  представники органів влади, громадських організацій, профільних інституцій та міжнародних організацій.

Коротко. Учасники пресконференції розкажуть про можливості додатку та оновлений функціонал застосунку від представника ГО «Донбас СОС» та  менеджера Проєкту Артема Фоменка.

Мобільний застосунок «Твоє право» - це мобільний порадник, який акумулює в собі відповіді на найбільш актуальні питання правового характеру, які виникають у громадян, постраждалих внаслідок військового конфлікту на Сході та осіб, права яких було порушено через приналежність до певної статі.

Підсумкові матеріали:

Для захисту прав ВПО та постраждалих на сході України розробили мобільний додаток

В Укрінформі презентували додаток "Твоє право" для постраждалих на сході України та внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про деталі та функціонал застосунку розповів представник ГО "Донбас СОС" та менеджер проекту Артем Фоменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

""Твоє право" - це в першу чергу мобільний порадник. Ми розуміємо, що неможливо розробити універсальний алгоритм, який допоможе всім і кожному. Втім, правильна порада - це 80% успіху у вирішенні кожного конкретного питання", - зазначив він.

Мобільний додаток містить відповіді на актуальні питання правового характеру разом із визначеннями, поясненнями, алгоритмами, прикладами потрібних заяв та документів для вказаних категорій населення.

"Наша цільова аудиторія - в першу чергу громадяни, які проживають на окупованих територіях, на лінії зіткнення, у людей не завжди є доступ до інтернету, тому офлайн-режим додатку був для нас ключовим завданням", - сказав Фоменко.

Загалом додаток складається з трьох блоків - перший присвячено допомозі особам, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України, другий - захисту прав осіб, які постраждали від гендерно обумовленого насильства, третій блок присвячено захисту прав осіб, які постраждали від торгівлі людьми.

Мобільний додаток можна безкоштовно завантажити для систем iOS та Android за посиланням.

Мобільний додаток «Твоє право» розроблений в рамках Програми відновлення та розбудови миру ПР ООН за підтримки уряду Нідерландів.

Відео заходу:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-