Коли стихне «контрабас»?

Коли стихне «контрабас»?

Укрінформ
24 червня 11:00 - пресбрифінг народного депутата Андрія Немировського щодо злочинних схем у Державній прикордонній службі України.

Спікер: Андрій Немировський  - народний депутат України VIII скликання, голова підкомітету з питань запобігання і протидії корупції у сфері екології та охорони навколишнього природного середовища  Верховної Ради України.

Підсумкові матеріали:

Нове керівництво Держприкордонслужби закликали розслідувати факти протиправної діяльності окремих співробітників

Народний депутат України, голова підкомітету з питань запобігання і протидії корупції у сфері екології та охорони навколишнього природного середовища Андрій Немировський оприлюднив факти протиправної діяльності окремих посадових осіб Державної прикордонної служби та звернувся до новопризначеного керівника відомства Сергія Дейнека, керівництва СБУ, Генпрокуратури з проханням розслідувати наведені факти. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я хочу звернутись до нинішнього голови служби новопризначеного (голови Державної прикордонної служби України Сергія Дейнеко — ред.), звернути велику увагу на дані випадки та даних людей, провести повну комплексну перевірку. Ми вже направляли звернення від себе з приводу як переправлення наркотичних засобів, так цигарок, так і переправляння тварин і рослинного світу з країн Сходу до країн Заходу”, - закликав Немировський.

Депутат поінформував про порушення в роботі окремих підрозділів Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Відповідаючи на питання кореспондента Укрінформу чи звертався він до правоохоронних органів з озвученими фактами, Немировський повідомив: “Мною були подані заяви до Генпрокуратури, до ДБР, до Служби безпеки України та нинішнього керівництва прикордонної служби, але поки що тільки Генпрокуратура внесла до ЄРДР (Єдиний реєстр досудових розслідувань — ред.) і розслідує дані справи. Що стосується СБУ та інших, то відповідей на депутатські запити немає. Тому я й вирішив розповісти про все, що відбувається (на прес-конференції — ред.)”.

Народний депутат висловив сподівання, що з приходом нового Голови служби Сергія Дейнеко ситуацію розслідують та притягнуть до відповідальності недостойних офіцерів.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-