Підприємства Львівщини візьмуть на себе зобов’язання зі скорочення споживання енергії та викидів CO2 (м. Львів, ПрАт «Компанія Ензим», вул. Личаківська, 232)

Укрінформ

7 червня о 10:00 відбудеться прес-конференція на тему: «Підприємства Львівщини візьмуть на себе зобов’язання зі скорочення споживання енергії та викидів CO2»  (м. Львів, ПрАт «Компанія Ензим»,  вул. Личаківська, 232).

Учасники: Максим Нефьодов - перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України; Рікардо Кюльхайм -  директор проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності», GIZ;  Ральф Церінґер -  заступник директора Департаменту охорони довкілля міста Фрайбург (Німеччина);  Андрій Цегелик -  генеральний директор ПрАТ «Компанія Ензим»;  Геннадій Чижиков - президент ТПП України;  Ростислав Замлинський - перший заступник голови Львівської ОДА;

Модератор: Дмитро Афтанас  -  президент Львівської ТПП.

Питання до обговорення:

Підвищення енергоефективності у промисловості – пріоритет державної політики.

Навчальна мережа енергоефективності як інструмент для підвищення конкурентоздатності.

Власний приклад: як ПрАТ «Компанія Ензим» впроваджувала енергоефективні заходи.

Результати енергоаудитів українських підприємств: український бізнес втрачає гроші від неефективного використання енергоресурсів та як цього уникнути.

Проект «Консультування підприємств щодо енергоефективності» та Львівська торгово-промислова палата запрошують на унікальну подію – підприємства Львівщини візьмуть на себе зобов’язання зі скорочення споживання енергії та викидів CO2  .

Довідково. Федеральне міністерство економіки та Федеральне міністерство навколишнього середовища Німеччини підтримують програму зі створення 500 мереж енергоефективності у Німеччині до 2020 року.

У рамках реалізації проекту «Консультування підприємств щодо енергоефективності» та з метою пошуку шляхів заохочення підприємств до впровадження енергоефективних заходів в Україні також випробовується механізм навчальних мереж енергоефективності (Learning Energy Efficiency Network – LEEN) для підвищення енергоефективності у торгівлі, промисловості та бізнесі.  Проект «Консультування підприємств щодо енергоефективності» виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Акредитація: 9:30-10:00

Акредитація та додаткова інформація за тел.: +380 67 341 0021

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-