«Українські жінки в ООН». Презентації програм для жінок

«Українські жінки в ООН». Презентації програм для жінок

Укрінформ
22 січня 10:00 - Українські жінки в ООН

Організатори: «Українські жінки в ООН»; Міністерство інформаційної політики України.

Учасники: Світлана Саламатова - ідеологиня проекту, нагороджена відзнакою «За сприяння у відновленні миру в Україні»;  Ірина Самсоненко  - ТОР-100 Жінок України, меценатка;  Наталія Каплун -  підприємиця, нагороджена срібною медаллю «Незалежність України»; Наталія Дорошенко -  експертка DESPRO,  координаторка РГ реформи децентралізації при Мінрегіоні, волонтерка ООН та GU, ТОР-менеджерка МакДональдз України та Европи, єдина сертифікована франчайзі консультантка; Лариса Вербицька -  кандидатка економічних наук, громадська діячка, координаторка групи Жінки України в ООН 2019; Юлія Савостіна - авторка проекту Made in Ukraine, ТОР-100 Жінок України;  Ліля Олійник - ТОР-100 Жінок України, Mrs. European Union, громадська діячка; Анна Горбань - ТОР-100 Жінок України, «Місіс Україна WORLD Grand Prix 2018», «Місіс Планета 2018».

Контакти делегації «Українські жінки в ООН 2019»: verbitskaya.consulting@gmail.com

mailto:verbitskaya.consulting@gmail.com (Лариса Вербицька), bonko.medina@gmail.com

mailto:bonko.medina@gmail.com (Медіна Бондаренко).

Підсумкові матеріали:

Цьогоріч Україну на сесії Комісії ООН зі статусу жінок представлятимуть три делегації

Цьогоріч Україну на 63-ій сесії Комісії ООН зі статусу жінок представлятимуть три делегації.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі повідомила ідеолог проекту "Українські жінки в ООН" Світлана Саламатова.

"В нас цього року є три делегації, які їдуть у Вашингтон і зустрічаються 20 березня на форумі "Жінки за мир, процвітання і демократію". Форум проходитиме у Капітолії", - зазначила вона.

Як зауважила Саламатова, делегація ставить на меті презентувати український досвід із розширення прав і можливостей жінок у країні.

Вона також зазначила, що однією з цілей делегації є вивчення практичного досвіду американських жінок – лідерок, що беруть участь у формуванні публічної політики та етики державного управління.

У свою чергу координаторка групи "Жінки України в ООН 2019" Лариса Вербицька розповіла, що в рамках проекту 20 українок, "які бачать себе в громадському та політичному житті", зможуть долучитись до делегації.

"Що треба, щоб долучитись до нашої програми? Перше - це поділяти наші цінності. Вони дуже прості - відкритість, партнерство, а також публічно брати на себе відповідальність", - зазначила вона.

Так, на сторінці "Українські жінки в ООН" необхідно заповнити форму до 25 січня та пройти співбесіду.

"Треба бути готовими залучити власні або спонсорські кошти на оплату участі в програмі. Є певна кількість міжнародних інституцій, які надають певні тревел-гранти і які можуть вас підтримати. Ми готові підтримати документами вашу участь у цій програмі за умови проходження відбору", - наголосила координаторка.

Вербицька повідомила, що вартість участі становить 3550 доларів США, які покривають усі витрати на отримання візи, переліт, проживання, трансфери в США, відвідування запланованих заходів упродовж дев'яти днів.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-