«Європа починається з тебе». Презентація комунікаційної кампанії

«Європа починається з тебе». Презентація комунікаційної кампанії

Укрінформ
26 грудня 11:00 - Презентація комунікаційної кампанії «Європа починається з тебе»

Організатор: Міністерство інформаційної політики України.

Учасники: Еміне Джапарова - перша заступниця міністра інформаційної політики України; Кирил Тимошенко - продюсер GoodMedia.

Коротко. Міністерство інформаційної політики представить серію відеороликів про європейські стандарти, які були відзняті за участю відомих українських музичних виконавців – «MOZGI», «Время и Стекло» та Мішель Андраде.

Серія відеороликів та інформаційна кампанія має на меті показати українцям, що Європа починається з кожного з нас.

Підсумкові матеріали:

МІП запустив кампанію "Європа починається з тебе" за участі зірок - Джапарова

Міністерство інформаційної політики України розпочало кампанію "Європа починається з тебе" і вже випустило три відеоролики про європейські стандарти, які зняли за участі відомих українських виконавців - "MOZGI", "Время и Стекло" та Мішель Андраде.

Про це повідомила перша заступниця міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова на прес-конференції в Укрінформі.

"Серія відеороликів та інформаційна кампанія мають на меті показати українцям, що Європа починається з кожного з нас. Торік ми популяризували Україну у світі, - це, зокрема, ролики "Україна - це Європа", які знімали в Дніпрі, у Львові та Києві і які зображували нашу країну як таку, яку потрібно відвідувати, в яку можна інвестувати. Цього року меседж, що європейська Україна починається з кожного з нас, це наше внутрішнє завдання", - підкреслила Джапарова.

Вона зазначила, що, в першу чергу, це виявляється в тому, що ми слідкуємо за довкіллям - зокрема коли їдемо на пікнік, то прибираємо сміття; що коректно паркуємо автомобіль; що не даємо хабарі; що прибираємо, гуляючи із собачкою, тому що це спільний для всіх простір, зокрема й для наших дітей.

"Це епізоди, які стосуються життя кожного, але в яких і проявляється європейська свідомість... Це - про нові соціальні домовленості. Ці ролики мають задавати певні тенденції, вони показують, як має бути. Кампанія розрахована на свідомість людей у широкому загалі, щоб змінити ту дійсність, в якій ми живемо зараз", - сказала Джапарова.

Водночас вона подякувала учасникам проекту і наголосила, що зірок - це "MOZGI", "Время и Стекло" та Мішель Андраде - залучили для того, щоб увага до нього була ще більшою.

"Вони жодної копійчини за це не отримали. Тобто це для них був виключно соціальний проект. Вони його підтримали з метою привернення ще більшої уваги українців до таких свідомих речей, як "Європа починається з тебе". Це і Олексій Потапенко, і Олексій Завгородній та Надя Дорофєєва, і Мішель Андраде. Подяка Ірині Горовій та Олексію Потапенку - керівникам продакшн-студії", - зазначила Джапарова.

За її словами, ролики вже транслюються з 21 грудня на провідних українських телеканалах, а також у кінотеатрах. Загалом планується зняти близько десяти таких епізодів, решту з них буде реалізовано наступного року.

"Ми сподіваємось, що наступного року фабрика зірок буде відкрита до участі в таких вкрай важливих, цікавих соціальних проектах", - сказала вона.

Відео з прес-конференції:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-