Шкіряк каже, що звільнився з МВС

Шкіряк каже, що звільнився з МВС

Укрінформ
Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що звільнився з МВС України.

Про це Шкіряк написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Я — все. Сьогодні, відразу по поверненню з відпустки, звільнився з МВС України. Спокійно і з дотриманням усіх необхідних формальностей”, - зазначив він.

Шкіряк уточнив, що пишається кожним днем, проведеним на посаді радника глави МВС України у команді уже ексміністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

“Понад сім дуже важких і буремних років. Ціла епоха і вагома частина мого життя, котра назавжди залишиться зі мною. Ні про що не шкодую. А йду з гордо піднятою головою, прямо і чесно дивлячись у вічі усім людям, без виключення. Щиро дякую своїм друзям, соратникам й кожному з вас за підтримку і розуміння”, - уточнив Шкіряк.

Він також подякував усім співробітникам підрозділів МВС, “котрі увесь цей час стояли пліч-о-пліч разом з нами на захисті національних інтересів та збереження внутрішньої стабільності в нашій державі”.

Читайте також: Монастирський планує зникнути з інформаційного поля на місяць — Арахамія

“Дякую опонентам за конструктивну та об’єктивну критику, для нас це завжди було дуже важливо”, - написав він.

Шкіряк також побажав новому главі МВС Денису Монастирському “тримати заданий вектор і не поступатися принципами патріотизму, повної деполітизації правоохоронних органів та чіткого алгоритму дій в будь-яких надзвичайних ситуаціях, започаткованими і впровадженими нашою командою”.

Також Шкіряк поінформував, що планує зробити невеличку паузу і присвятити трохи більше часу рідним та близьким.

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада у п'ятницю призначила Дениса Монастирського міністром внутрішніх справ. За це рішення проголосував 271 депутат.

До призначення Монастирський був народним депутатом від фракції "Слуга народу" й очолював Комітет ВР з питань правоохоронної діяльності.

Ексглава МВС Арсен Аваков 13 липня подав заяву про відставку, а 15 липня парламент звільнив його з посади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-