Малюська заявив, що у відставку не збирається

Малюська заявив, що у відставку не збирається

Укрінформ
Міністр юстиції України Денис Малюська заявив, що піде у відставку, якщо його про це попросять три особи — його дружина, Президент України Володимир Зеленський і Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Про це міністр заявив у ефірі телеканалу “Україна 24”, відповідаючи на питання, що буде, якщо ВР або уряд вирішить відправити його у відставку, передає кореспондент Укрінформу.

“Чуток безліч, і я завжди, з першого дня, говорив одразу, що я за крісло не тримаюся. Рішенням парламенту, я безумовно, піду у відставку, але є ще три людини, слів яких достатньо, щоб я одразу написав заяву і вже збирав речі — це Президент, Прем’єр і дружина моя. З усіма названими людьми — (наразі — ред.), не було таких розмов”, - розповів Малюська.

За його словами, немає незамінних людей, “є команда, є Мін’юст, і Мін’юст сильний, ми створили дуже гарну команду”.

Читайте також: «Росія сплутала ЄСПЛ з телешоу» – Малюська про скаргу на Україну і 10 претензій Кремля

“Але менше з тим, розмов (про його відставку з ним поки що — ред.) не було, прохань — не було, я поки що ще відчуваю у собі сили трошки попрацювати”, - поінформував міністр.

За його словами, після того, як він піде у відставку, він може орієнтовно на тиждень поїхати відпочити на море із сім'єю.

“Але як тільки буде бажання будь-кого з названих осіб (дружини, Прем’єра або Президента — ред.) — я одразу на море на тиждень, а потім — працювати десь в іншому місці”, - уточнив Малюська.

Раніше ЗМІ повідомляли, що народний депутат від фракції "Слуга Народу" Олександр Качура у ефірі одного з телеканалів заявив, що у депутатського корпусу Верховної Ради є претензії та запитання щодо роботи міністра оборони Андрія Тарана, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

Читайте також: Малюська показав чергову відремонтовану камеру в Київському СІЗО

За його словами, серед іншого, є наразі претензії до результатів роботи міністра юстиції Дениса Малюськи, тому що "господарство Мін'юсту дуже велике і це не лише в'язниці та камери попереднього ув'язнення, в яких відбувається ремонт, а це набагато більше, і потрібно, щоб там відбувалися системні зміни".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-