Розгляд апеляції Медведчука перенесли на 30 липня

Розгляд апеляції Медведчука перенесли на 30 липня

Укрінформ
Київський апеляційний суд переніс на 30 липня розгляд апеляційної скарги захисту нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука на обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу його адвокат Богдан Коваль.

“Колегія суддів відклала розгляд нашої скарги на 30 липня у зв’язку з тим, що матеріали з суду першої інстанції надійшли буквально за пів години до початку розгляду апеляції. Судді сказали, що їм потрібен час, щоб вивчити матеріали”, - зазначив він.

Наступне засідання заплановане на 10 год. 30 хв. 30 липня, поінформував Коваль.

Як повідомлялося, 9 липня Печерський районний суд міста Києва продовжив запобіжний захід у вигляді домашнього арешту до 7 вересня народному депутату від фракції “Опозиційна платформа — За життя” у Верховній Раді Віктору Медведчуку, якому інкримінують державну зраду.

Читайте також: Данілов запевняє, що санкції щодо Медведчука діють у повному обсязі

Генеральний прокурор Ірина Венедіктова 11 травня підписала повідомлення про підозру депутатам від "ОПЗЖ" Віктору Медведчуку і Тарасу Козаку у державній зраді та замаху на розграбування національних ресурсів у Криму.

Слідство вважає, що Медведчук домовлявся з державою-агресором для перереєстрації родовища "Глибока" в Чорному морі за 75 км від Феодосії і видобутку корисних копалин, які є національним ресурсом України.

Крім цього, Медведчука підозрюють у державній зраді (передача агресору секретної інформації про військовий підрозділ ЗСУ).

Читайте також: Як «західні ЗМІ» Медведчука захищали

Печерський районний суд Києва 13 травня обрав запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку у вигляді цілодобового домашнього арешту та зобов'язав його носити засіб контролю - електронний браслет до 9 липня.

Офіс генерального прокурора продовжив до шести місяців — до 11 листопада термін досудового слідства у справі депутатів від “ОПЗЖ” Віктора Медведчука і Тараса Козака.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-