Зеленський у Грузії вирушив на лінію зіткнення з окупованою Абхазією

Зеленський у Грузії вирушив на лінію зіткнення з окупованою Абхазією

Фото
Укрінформ
Українська делегація на чолі з президентом Володимиром Зеленським після приземлення в Батумі вирушила на лінію зіткнення між Грузією та її окупованою територією - Абхазією.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

«Прямо зараз, одразу після приземлення в Батумі, українська делегація на чолі з президентом їде на лінію дотику між Грузією та її окупованою територією - Абхазією. Це знак солідарності України з Грузією у боротьбі із зовнішньою російською агресією», - написав Кулеба.

Читайте також: Зеленський візьме участь у роботі Батумської міжнародної конференції

Він також поінформував, що під час Батумської конференції, в якій візьме участь президент, українська сторона говоритиме про безпеку у Чорноморському регіоні та інтеграцію до ЄС.

Як повідомлялося, президент Володимир Зеленський 19 липня здійснює робочий візит до Грузії, у ході якого візьме участь у роботі Батумської міжнародної конференції. Окрім того, буде започатковано діяльність формату «Асоційованого тріо» України, Грузії та Молдови на рівні глав держав. Лідери трьох країн підпишуть Декларацію саміту «Асоційованого тріо» та проведуть спільну зустріч з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем.

Фото: EUMM Georgia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-