РНБО у п’ятницю проведе виїзне засідання - розгляне санкційні питання

РНБО у п’ятницю проведе виїзне засідання - розгляне санкційні питання

Оновлено
Укрінформ
Рада національної безпеки і оборони на виїзному засіданні у п’ятницю розгляне санкційні питання.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов сказав на брифінгу біля Офісу Президента за підсумками наради Радбезу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На цю п'ятницю Володимир Олександрович Зеленський прийняв рішення про проведення Ради нацбезпеки і оборони України. Воно буде проведено в одному з обласних центрів. Де це буде відбуватись, буде відомо завтра. Порядок денний уже складений Президентом", - сказав Данілов.

За його словами, це буде перше засідання РНБО, яке відбуватиметься безпосередньо в регіоні.

"Будуть розглядатись питання безпосередньо цього регіону, питання нашої національної безпеки розглядатимуться, це буде питання, що стосується надр, це буде питання санкційної політики", - поінформував секретар Радбезу.

Він також нагадав, що Україна вже запровадила санкції щодо 100 осіб, які перебувають під санкціями у США.

“Що стосується 134 громадян, які перебувають під санкціями США, - 100 з них у нашому санкційному списку, 4 особи йдуть окремо. Закінчується великий обсяг робіт з цього приводу, ми отримуємо достатній обсяг інформації стосовно тих чи інших людей, які можуть потрапити під санкції нашої країни. Ми працюємо не лише з партнерами зі США, а й інших європейських країн”, - заявив Данілов.

Читайте також: Данілов запевняє, що санкції щодо Медведчука діють у повному обсязі

Він підтвердив, що санкційне питання буде розглядатись, однак відмовився назвати конкретні прізвища: “Я не можу сказати зараз, хто там буде, але відповідні відомства готують цей список, і вони там будуть”.

Відповідаючи на запитання, чи будуть під час засідання оприлюднені списки так званих олігархів, проти яких планують запровадити санкції після ухвалення відповідного закону, Данілов сказав: “Давайте дочекаємось засідання в п'ятницю, і думаю, ви там почуєте певні новини з цього приводу”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-