Спробую їх не повторювати: Никифоров прокоментував «проколи» своєї попередниці

Спробую їх не повторювати: Никифоров прокоментував «проколи» своєї попередниці

Укрінформ
Новопризначений прессекретар Президента України Сергій Никифоров каже, що як журналіст не співпрацював зі своєю попередницею Юлією Мендель і не має до неї жодних зауважень.

Про це він сказав на своєму першому після призначення брифінгу у п'ятницю ввечері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Особисто я як журналіст не стикався, не співпрацював з панею Юлею (експрессекретарем Президента Юлією Мендель - ред.). У мене до неї жодних зауважень немає. Те, що у неї можливо були якісь публічні - не будемо називати їх скандалами, - я спробую їх не повторювати», - зазначив Никифоров.

Водночас, відповідаючи на запитання, чи замовив він у передпродажу анонсовану Мендель книгу «Кожен із нас Президент», Никифоров сказав, що не замовив і не читатиме її через брак часу на новій посаді.

«Я думаю, я не буду читати. У мене зараз трохи мало часу у зв'язку з тим, що мені треба осягнути величезний обсяг інформації. Тому на книгу пані Юлії зараз точно часу не буде», - сказав він.

Прессекретар також вважає, що Офісу Президента не доведеться виходити до журналістів з певними коментарями після появи книги Мендель у продажу.

«Якраз сьогодні бачив інтерв'ю Юлії Мендель одному з телеканалів, де вона зізналася, що скандалів у книзі очікувати не варто, оскільки вона поважає свої певні зобов'язання перед людьми, з якими працювала, і якихось скандалів, серйозних інсайдів там не буде. Тому я вважаю, що нам нічого коментувати не доведеться», - зазначив Никифоров.

Читайте також: На Банковій поки не збираються створювати президентський пул ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Никифоров призначений на посаду прессекретаря Президента України 9 липня. Раніше він працював ведучим новин на телеканалі «Україна 24», на каналі Euronews.

Юлія Мендель була прессекретарем Президента із червня 2019 року. 30 квітня 2021 року стало відомо про те, що вона написала заяву про звільнення з цієї посади. Указ про її звільнення Президент підписав 9 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-