Зеленський провів кадрові зміни в Офісі Президента

Зеленський провів кадрові зміни в Офісі Президента

Укрінформ
В Офісі Президента України відбулися кадрові ротації. Володимир Зеленський звільнив Юрія Костюка з посади заступника керівника ОП і призначив на його місце Олексія Дніпрова. На посаду керівника Апарату Офісу Президента призначена Марія Вітушок.

Як пояснили в Офісі Президента, ОП посилює гуманітарний та інформаційний напрямки роботи, передає Укрінформ.

«Динамічний ритм роботи, залучення нових фахівців для виконання завдань, пов'язаних із забезпеченням діяльності Президента України, та збільшення функціональних обов'язків працівників Офісу глави держави зумовили ухвалення низки кадрових рішень», - зазначили в ОП.

Так, з метою переформатування роботи на гуманітарному напрямку заступником керівника Офісу Президента України, відповідальним за цей напрямок, призначено Олексія Дніпрова (указ №287/2021), який має відповідний досвід практичної роботи на посадах в органах виконавчої влади, зокрема в системі освіти.

Юрій Костюк, який працював заступником керівника Офісу Президента, призначений радником Президента України (указ №285/2021) та сфокусує увагу на стратегічних питаннях розвитку держави та стрімкої трансформації суспільних процесів. Також Костюк і надалі відповідатиме за підготовку промов та виступів глави держави. Поінформували в ОП.

Читайте також: Президент призначив своїм прессекретарем Сергія Никифорова

Керівником Апарату Офісу Президента України призначено Марію Вітушок (указом №288/2021), яка є кадровим дипломатом, має відповідний досвід роботи за кордоном та значний досвід роботи в державній системі України, зокрема на посадах в Апараті РНБО, Кабінеті Міністрів, Адміністрації Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-