Немчінов просить перевірити діяльність фейкової «профспілки Кабміну»

Немчінов просить перевірити діяльність фейкової «профспілки Кабміну»

Укрінформ
Міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов просить правоохоронні органи звернути увагу на діяльність так званої міської профспілки КМУ, яка не має жодного відношення до уряду, але фактично привласнила собі назву.

Про це він сказав на черговому засіданні уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми дослідили ситуацію, яка пов'язана із реєстрацією цієї організації. Міністерство юстиції діяло в рамках чинного законодавства. На жаль, ця організація не має жодного відношення до Кабінету Міністрів України, до секретаріату КМУ і фактично, користуючись прогалинами в законодавстві, привласнила собі, можна сказати, назву Кабінету Міністрів», - сказав Немчінов.

Зважаючи на це, Немчінов вважає за необхідне, щоб Міністерство юстиції та Міністерство економіки розробити пропозиції щодо можливих змін до законодавства щодо реєстрації первинних профспілкових організацій. «Також прошу додатково, щоб секретаріат КМУ звернувся до правоохоронних органів привернути увагу до дільності цієї організації”, - зазначив міністр.

Читайте також: Уряд не планує переносити чинні міністерства з Києва – Немчінов

За його словами, ця так звана профспілка своєю діяльністю може компрометувати уряд. Зокрема, вона здійснює нагородження від імені КМУ, використовуючи символіку уряду, користується гербовою печаткою, державними символами, додав Немчінов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-