«Наводимо порядок»: Зеленський прокоментував підсумки РНБО

«Наводимо порядок»: Зеленський прокоментував підсумки РНБО

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський назвав одним із головних рішень РНБО ухвалення Стратегії розвитку оборонно-промислового комплексу України, яка визначає основні напрями та завдання державної військово-промислової політики. 

Як передає Укрінформ, про це Президент Володимир Зеленський написав у Фейсбуці.

"Зокрема (Стратегія - ред.), передбачає удосконалення системи стандартизації, уніфікації та управління якістю продукції відповідно до стандартів НАТО", - зазначив він.

Також за його словами, на засіданні РНБО розглянуто питання військово-технічної співпраці України з іншими державами. Продовжено санкції проти низки осіб, які було впроваджено рішенням РНБО від 21 червня 2018 року і введено в дію Указом Президента України № 176.

Читайте також: Зеленський ввів у дію рішення РНБО про цифрову трансформацію нацбезпеки та оборони

Щодо рішення РНБО про запровадження санкцій ще проти 12 осіб, які перебувають у статусі суб'єкта підвищеного злочинного впливу, Зеленський повідомив: "За пропозицією Служби безпеки України ухвалено рішення про застосування санкцій щодо Фірташа Д. В., Фукса П. Я., Чемезова С. В., Шелкова М. Є".

Президент повідомив, що також ухвалено рішення про анулювання низки ліцензій на видобуток титану та інших ресурсів. Ліцензії, зокрема на видобуток природного газу, повернуті державі.

Читайте також: Радбез продовжив персональні санкції, запроваджені у 2018 році

"Наводимо порядок! Гарних вихідних!", - резюмував Зеленський.

Як повідомлялося, РНБО ввела санкції проти Фірташа та Фукса.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-