В поліції розповіли, у якій справі допитали Мураєва та його охоронців

В поліції розповіли, у якій справі допитали Мураєва та його охоронців

Укрінформ
У рамках кримінального провадження щодо погроз журналісту Юрію Бутусову вже було допитано народного депутата Євгена Мураєва і його охоронців.

Про це у інтерв’ю «Цензор.нет» заявив заступник голови Нацполіції – начальник Головного слідчого управління Нацполіції Максим Цуцкірідзе, передає Укрінформ.

«Ми розпочали кримінальне провадження за фактом погроз журналісту. Проведено низку слідчих дій. Зокрема, вилучено відеореєстратори зі студії, в якій перебували учасники цього інциденту. Допитано потерпілого, Мураєва та його охоронців», - зазначив заступник голови НПУ.

Читайте також: Поліція почала розслідування після погроз Бутусову з боку Мураєва

За його словами, Бутусов заявляє, що до нього були погрози, а Мураєв – що він таких погроз не висловлював, і це підтверджують охоронці нардепа.

Цуцкірідзе додав, що наразі у справі заплановано проведення одночасних допитів з усіма учасниками цього конфлікту, оскільки у показаннях, які отримали правоохоронці, є суперечності.

Як повідомлялося, 5 квітня поліція розпочала досудове розслідування через погрози журналісту і головному редактору "Цензор.нет" Юрію Бутусову.

Читайте також: Бутусов склав повноваження радника міністра оборони

Він заявив, що у програми "Народ проти" "Мураєв говорив виключно російською, почав називати війну "конфліктом", за який Росія, з його слів, взагалі не несе відповідальності", тощо.

Після ефіру, за словами Бутусова, розлючений Мураєв у колі охорони зайшов до кімнати, де зберігалися речі, під камерами спостереження, і у присутності більше десятка працівників та гостей каналу почав йому погрожувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-