Маркарова зустрінеться із дипломатом Держдепу, відповідальним за Україну

Маркарова зустрінеться із дипломатом Держдепу, відповідальним за Україну

Укрінформ
Провідний дипломат Держдепартаменту США, який очолює Бюро у справах Європи та Євразії та фактично відповідає за український напрям зовнішньої політики США, Філіп Рікер зустрінеться в середу з послом України в США Оксаною Маркаровою.

Це засвідчує графік керівництва американського зовнішньополітичного відомства на 16 червня, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

Зазначається, що Рікер, який виконує обов’язки помічника державного секретаря США, зустрінеться з Маркаровою о 19 годині за місцевим часом у Вашингтоні.

Про зміст зустрічі не повідомляється, однак до цього моменту вже будуть відомі результати переговорів між президентами США й Росії в Женеві, де, як очікується, питання України буде одним із головних. Крім того, для України і США важливим залишається питання підготовки візиту Президента Володимира Зеленського до Вашингтона.

Читайте також: Маркарова закликала бізнес США підтримати проєкт «Українського дому» в Вашингтоні

Як повідомлялося, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба минулого тижня поінформував, що зустріч президентів Володимира Зеленського й Джозефа Байдена запланована наприкінці липня в столиці США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-