На Банковій розповіли про підготовку зустрічі Зеленського і Путіна

На Банковій розповіли про підготовку зустрічі Зеленського і Путіна

Укрінформ
Очільник Офісу Президента Андрій Єрмак займається організацією зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним.

Як передає Укрінформ, про це зазначив в інтерв’ю телеканалу “Україна 24” радник глави ОП Михайло Подоляк.

“Зараз вирішуються організаційні питання на рівні голів Адміністрації президента і Офісу Президента. Андрій Єрмак активно займається промоцією цієї теми — двосторонньої зустрічі, але питання не в тому, коли відбудеться зустріч, а в тому, чи зможемо ми в її порядок денний закласти ту кількість тяжких питань, які потребують вирішення і протягом семи років не вирішувалися”, - сказав він.

Читайте також: Кулеба назвав умови зустрічі Зеленського з Путіним

Подоляк додав, що місцем зустрічі може бути якась політично нейтральна країна, але яка саме, наразі невідомо.

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися «в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна».

Пізніше, 22 квітня, Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з ватажками "ДНР" і "ЛНР".

Зокрема, за словами Путіна, якщо Зеленський хоче обговорити двосторонні відносини, то він запрошує його в Москву, а якщо обговорювати «проблеми Донбасу», то Путін запропонував робити це з "керівниками "ДНР" і "ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-