Зеленський обговорив із віцепрем’єром Грузії взаємодію на шляху до ЄС та НАТО

Зеленський обговорив із віцепрем’єром Грузії взаємодію на шляху до ЄС та НАТО

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський обговорив з віцепрем’єр-міністром, міністром закордонних справ Грузії Давідом Залкаліані, який перебуває в нашій державі з офіційним візитом, шляхи активізації політичного діалогу та діяльності українсько-грузинської Стратегічної ради високого рівня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба глави держави.

Зазначається, що Зеленський подякував Грузії за незмінну підтримку суверенітету й територіальної цілісності України, додавши, що наша держава також завжди підтримувала суверенітет і територіальну цілісність Грузії.

«Дуже радий відновленню предметних, потужних відносин між нашими країнами. Дуже раді вас бачити», – наголосив Президент.

Читайте також: Шмигаль обговорив з прем’єром Грузії впровадження стандартів НАТО та протидію коронавірусу

Співрозмовники обговорили шляхи активізації двостороннього політичного діалогу та діяльності українсько-грузинської Стратегічної ради високого рівня.

Окрема увага під час розмови була приділена практичній взаємодії України та Грузії в контексті подальшого поглиблення відносин з ЄС і НАТО.

Залкаліані подякував Україні за підтримку територіальної цілісності та європейських прагнень Грузії, а також відзначив, що дві країни відновили інтенсивну двосторонню співпрацю.

Зеленський нагадав про особисте запрошення Президенту Грузії Саломе Зурабішвілі взяти участь в інавгураційному саміті Кримської платформи та заходах з нагоди відзначення Дня Незалежності України в серпні 2021 року.

Фото: пресслужба Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-