Росія обстрілами на фронті під час візиту Блінкена нав'язує Києву діалог з ОРДЛО - Гармаш

Росія обстрілами на фронті під час візиту Блінкена нав'язує Києву діалог з ОРДЛО - Гармаш

Укрінформ
Москва продовжує нав'язувати Києву діалог з російськими маріонетками – «ДНР» і «ЛНР», але такий діалог з самого початку не здатний принести мир.

Як передає Укрінформ, про це 7 травня на своїй сторінці у Фейсбуці написав представник Окремих районів Донецької області України в ТКГ журналіст Сергій Гармаш.

«Демонстративні вбивства на фронті саме під час візиту держсекретаря США в Україну ... Тепер вони чекають, що прийомчик спрацює і в нав'язуванні Києву (під тиском Вашингтона) діалогу з російськими маріонетками. Примус до діалогу силою. Але такий діалог під загрозою вбивства з самого початку не здатний принести мир. Він може бути лише легалізацією подальших вбивств «за згодою» жертви», - написав журналіст.

Читайте також: Окупанти за добу 16 разів порушили «тишу»: двоє українських бійців загинули, один поранений

Він зазначив, що ці обстріли окупантів – «явне продовження спектаклю, який було влаштовано російською стороною на останній ТКГ, коли Москва, нібито, знаходила компроміс з Києвом, а ОРДЛО не погоджувалися з ними, і очікуваний прогрес зупинявся».

На думку Гармаша, все це робиться російською стороною для того, щоб показати, що Донецьк з Луганськом - самостійні суб'єкти і домовлятися щодо сходу України потрібно не з Москвою, а з ними: хочете миру - визнайте суб'єктність ОРДЛО.

«Зараз вони вбивають з тією ж метою - показати і Києву і США, що Вашингтон ні Москві, ні Донецьку з Луганськом - не указ, тому з ними «доведеться» розмовляти, «або, ми вбиватимемо». Ця тактика вже використовувалася Путіним, коли, після його кваліфікації Байденом як «вбивці», він зігнав війська до кордону з Україною. І Байден зателефонував...», - пояснив Гармаш.

Як повідомляв Укрінформ, Ентоні Блінкен 6 травня перебував з візитом у Києві в рамках європейського турне. Україна стала першою державою Східної Європи, яку відвідав високопоставлений представник такого рангу діючої адміністрації США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-