«Слуги» не обговорюють відставку уряду чи окремих міністрів – Корнієнко

«Слуги» не обговорюють відставку уряду чи окремих міністрів – Корнієнко

Укрінформ
Фракція «Слуга народу» у Верховній Раді не обговорює питання про відставку уряду чи окремих очільників міністерств.

Про це заявив голова партії, перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу «СН».

«На сьогодні немає офіційних пропозицій по заміні того чи іншого урядовця. Є багато чуток про те, що зміни можливі чи десь обговорюються. Ніхто з урядовців не є вічним. Але станом на сьогодні пропозицій по заміні когось із урядовців, які б набрали 226 голосів «за», – немає», – наголосив Корнієнко.

Читайте також: Разумков не виключає позачергової Ради для розгляду питання відставки Степанова після 18 травня

Уточнюється, що окремі представники фракції ініціювали постанову про звільнення Сергія Марченка з посади міністра фінансів.

«Проте, вивчивши питання, вони відкликали проєкт постанови. Відповідна заява на ім’я голови Верховної Ради вже написана», - сказав голова партії.

Читайте також: Арахамія - про можливу зміну очільника МОЗ: Вже є кілька кандидатур

Як повідомляв Укрінформ, голова фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія раніше розповів, що фракція «СН» на засіданні в десятих числах травня обговорить питання ймовірної відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова. Крім того, Арахамія анонсував ще декілька кадрових перепризначень в уряді. Однак депутат не уточнив, кого це може стосуватися.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков зазначав, що станом на 29 квітня до парламенту не надходило пропозицій від Кабінету Міністрів щодо кадрових перестановок в уряді.

Як повідомлялося, 28 квітня фракція «Голос» у Верховній Раді повідомила, що зібрала необхідних 150 підписів для проведення позачергового засідання парламенту для розгляду питання про відставку Максима Степанова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-