Кравчук вважає, що зустріч Зеленського з Путіним потрібна

Кравчук вважає, що зустріч Зеленського з Путіним потрібна

Укрінформ
Голова української делегації у Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук підтримав зустріч президентів України і Росії Володимира Зеленського і Володимира Путіна.

Про це повідомило видання НВ, передає Укрінформ.

"Я вірю в те, що ця зустріч потрібна, і в те, що вона врешті-решт відбудеться, тому що я переконаний ще і в тому, що Путіну також потрібно дещо уточнити в свої політиці по відношенню до України, принаймні припинити агресію і окупацію України, але далі ми вже підемо крок за кроком до врегулювання інших відносин", – сказав Кравчук.

Голова української делегації додав, що Росія не досягла своїх цілей, коли розгортала свої війська біля кордону з Україною.

На його думку, свою роль зіграла чітка позиція як України, так і Сполучених Штатів.

"Зустріч потрібна. Її проводити обов’язково потрібно", - наголосив політик.

Читайте також: Кравчук підтримує ідею залучити до «Норманді» США, Канаду та Британію

Як повідомляв Укрінформ, 20 квітня Зеленський звернувся до Путіна, запропонувавши йому зустрітися "в будь-якій точці українського Донбасу, де йде війна".

Пізніше, 22 квітня, Путін заявив, що готовий у Москві зустрітися з Зеленським, але питання припинення війни на сході України обговорюватиме лише після переговорів української влади з ватажками "ДНР" і "ЛНР".

Зеленський 26 квітня повідомив, що доручив керівнику свого офісу Андрію Єрмаку домовлятися із представниками Адміністрації президента РФ про можливу зустріч із Путіним.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-