Комітет Ради підтримав кандидатуру Галущенка на посаду міністра енергетики

Комітет Ради підтримав кандидатуру Галущенка на посаду міністра енергетики

Укрінформ
Комітет з питань енергетики та житлово-комунальних послуг підтримав пропозицію Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля про призначення віцепрезидента «Енергоатома» Германа Галущенка міністром енергетики.

Як передає кореспондент Укрінформу, рішення було ухвалено на засіданні 28 квітня.

«Моє слово нічого не вирішує. Дожились. А тому я вас вітаю – ви отримали підтримку комітету. І, відповідно, ми будемо просити підтримати вашу кандидатуру в залі Верховної Ради», - сказав голова Комітету ВР з питань енергетики та ЖКП Андрій Герус.

Читайте також: Міненерго тимчасово очолив Бойко

Як повідомлялося, фракція “Слуга народу” ще 22 квітня обговорила кандидатуру на посаду міністра енергетики. Претендентом став віцепрезидент НАЕК “Енергоатом” Герман Галущенко. 26 квітня партія почала збирати підписи за його призначення.

Галущенко є віцепрезидентом НАЕК «Енергоатом» з травня 2020 року. У 2013-2014 роках він вже працював у цій компанії на посаді виконавчого директора з правового забезпечення.

Також Галущенко працював в органах прокуратури, Міністерстві закордонних справ. Крім того, він обіймав посади заступника керівника департаменту Секретаріату (Адміністрації) Президента України, директора департаменту судової роботи Міністерства юстиції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-