Шевченка можуть виключити з фракції «Слуга народу» наступного тижня — депутатка

Шевченка можуть виключити з фракції «Слуга народу» наступного тижня — депутатка

Укрінформ
Збір підписів щодо виключення Євгенія Шевченка зі складу фракції "Слуга Народу" триває.

Про це заступник голови фракції "Слуги народу" Євгенія Кравчук сказала в ефірі телеканалу "Україна 24", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, що наступного тижня у нього зміниться статус і він вже не буде у нашій фракції. Принаймні зараз триває збір підписів за його виключення, я вже підписалася у цьому питанні», - сказала Кравчук.

Читайте також: Візит депутата Шевченка до Білорусі не вплине на офіційну дипломатію — МЗС

Вона наголосила на тому, що народний депутат Шевченко не був делегований на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі, тому цю зустріч можна сприймати просто як зустріч громадянина Шевченка із громадянином Лукашенком.

Як повідомлялося, народний депутат від фракції "Слуга народу" Євгеній Шевченко 20 квітня у Телеграмі повідомив, що приїхав у Мінськ. У Телеграм-каналі "Пул первого" оприлюднили інформацію, зокрема, фото і відео зустрічі Шевченка із невизнаним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Читайте також: «Слуга народу» Тищенко - про вечірку в готелі: Готовий нести політичну відповідальність

Народні депутати від "Слуги народу" 22 квітня провели онлайн-засідання фракції, на якому обговорили низку питань, в тому числі ухвалили рішення стосовно Шевченка. Зокрема, погодилися провести голосування через збір підписів щодо подальшої участі депутата у складі фракції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-