Арахамія: Двопартійна підтримка України з боку США критично важлива для Європи

Арахамія: Двопартійна підтримка України з боку США критично важлива для Європи

Укрінформ
Двопартійна підтримка України з боку Сполучених Штатів критично важлива не лише для нашої країни, а й для багатьох європейських країн з демократичними цінностями.

Як передає Укрінформ, про це написав голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія в авторській колонці для CNN, повідомляє пресслужба партії «Слуга народу».

«Будьте певні, російська агресія загрожує не лише Україні, але також іншим демократичним країнам нашого регіону. Постійна підтримка з боку США – військова, економічна, гуманітарна – була критично важлива для нашої здатності тримати оборону. Якби не двопартійна підтримка Сполучених Штатів, ми і наші сусіди перебували б зараз у набагато гіршій ситуації», – заявив він.

Арахамія також схвально оцінив реакцію міжнародної спільноти на стягування Росією військ до кордонів України.

«Якщо такі дії Росії були перевіркою – наші союзники в США і Європі не злякалися. Останні консультації Джо Байдена з Володимиром Зеленським та між іншими відповідальними за безпеку посадовцями так само, як і єдиний фронт українських партнерів в Європі, надіслали чіткий месидж Кремлю», – наголосив він.

Читайте також: Для інтеграції в НАТО Україні потрібна лише сміливість членів Альянсу — Арахамія

Як повідомляв Укрінформ, 31 березня під час онлайн-зустрічі з представником Конгресу США Метом Картрайтом (Пенсильванія) Арахамія заявив, що підтримка Сполучених Штатів Америки посилює обороноздатність України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-