«Слуги народу» на засіданні обговорять кандидатуру Галущенка на посаду міністра енергетики

«Слуги народу» на засіданні обговорять кандидатуру Галущенка на посаду міністра енергетики

Укрінформ
Народні депутати від "Слуги народу" на засіданні фракції у четвер серед іншого обговорять кандидатуру на посаду міністра енергетики Германа Галущенка.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у повідомленні пресслужби партії "СН".

"На порядку денному – обговорення кандидатури на посаду міністра енергетики Германа Галущенка, законопроєкти, які Верховна Рада планує розглянути наступного тижня, а також заслуховування інформації від Євгена Шевченка і Миколи Тищенка", - зазначається у повідомленні.

Уточнюється, що засідання відбудеться у четвер, 22 квітня, о 19:00 в онлайн-режимі у ZOOM.

"Зокрема, фракція вимагає від Євгена Шевченка пояснень щодо його зустрічі з Олександром Лукашенком. Зазначимо, що депутат не був делегований «Слугою Народу», Міністерством закордонних справ чи Офісом Президента України на проведення будь-яких перемовин з офіційними особами Білорусі. Також депутати обговорять ситуацію щодо прецеденту навколо святкування дня народження дружини Миколи Тищенка", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше деякі ЗМІ написали, що в.о. міністра енергетики Вітренко написав заяву про звільнення.

Читайте також: У «Слузі народу» відреагували на зустріч депутата Шевченка з Лукашенком

Після цього Вітренко заявив, що продовжує виконувати обов‘язки міністра енергетики, а чутки про нарікання з боку уряду, Офісу Президента, міжнародних партнерів на роботу Міністерства енергетики під його головуванням мають маніпулятивний характер.

Кабмін 21 грудня 2020 року призначив колишнього виконавчого директора Нафтогазу Вітренка в.о. міністра енергетики.

У Верховній Раді двічі голосували за призначення Вітренка на посаду першого віцепрем'єр-міністра - міністра енергетики, однак жодного разу рішення не отримало необхідної кількості голосів депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-