Разумков відкрив Раду, у залі зареєструвалися 135 депутатів

Разумков відкрив Раду, у залі зареєструвалися 135 депутатів

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту у п'ятницю.

У залі зареєструвалося 135 народних депутатів, передає кореспондент Укрінформу.

«Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», - сказав Разумков. Засідання у п'ятницю традиційно розпочнеться з години запитань до уряду.

Пленарне засідання Верховної Ради / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати заслухають звіт міністра охорони здоров‘я Максима Степанова про стан виконання плану вакцинації та результати впроваджених карантинних заходів у 2021 році. Парламентарії також продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин».

Як повідомлялося, на пленарному засіданні Верховної Ради 15 квітня парламентарії розглянули 2267 поправок із 3128 до законопроєкту №2194.

Читайте також: Комітет ВР відклав розгляд постанови про комплексний розвиток Бабиного Яру

У Верховній Раді з 16 березня триває розгляд поправок до проєкту закону №2194. Усього до другого читання законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції «Опозиційна платформа - за життя» і «Батьківщина» наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-