Таран обговорив безпекову ситуацію з главами диппредставництв балтійських країн

Таран обговорив безпекову ситуацію з главами диппредставництв балтійських країн

Укрінформ
Міністр оборони України Андрій Таран провів зустріч з міністром закордонних справ Латвійської Республіки Едгарсом Рінкевичсом та главами дипломатичних представництв в Україні Латвійської Республіки Юрісом Пойкансом, Литовської Республіки Вальдемарасом Сарапінасом, Естонської Республіки Каймо Кууском.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Міністерства оборони України.

Таран висловив вдячність за ініціативу цієї зустрічі, однаково важливої як для України, так і для балтійських країн з точки зору поточного безпекового становища в регіоні. Він детально поінформував співрозмовників про ситуацію на тимчасово окупованих територіях та навколо кордонів нашої держави.

Наголошувалось на важливості продовження політико-дипломатичної підтримки балтійськими країнами європейських та євроатлантичних прагнень України - стратегічного курсу на членство в НАТО.

Читайте також: Росія продовжить дестабілізацію в Україні - звіт розвідки США

Міністр оборони також подякував за непохитну політичну підтримку зусиль України щодо захисту суверенітету та відновлення територіальної цілісності країни, практичну допомогу Збройним силам України та стійку позицію щодо України в рамках Альянсу.

Очільник Міністерства закордонних справ Латвії засвідчив продовження підтримки євроатлантичних прагнень України з боку держав Балтії та висловив готовність сприяти у цьому процесі.

Читайте також: Російські катери влаштували провокацію в Азовському морі

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль подякував на зустрічі керівництву МЗС Литви, Латвії та Естонії за підтримку євроатлантичних прагнень України, а також суверенітету та територіальної цілісності країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-