Україна і Китай планують провести спільне засідання з питань медичної співпраці

Україна і Китай планують провести спільне засідання з питань медичної співпраці

Укрінформ
Україна і Китай планують провести засідання українсько-китайської Підкомісії з питань співробітництва у галузі медицини з метою розширення кооперації у різних сферах охорони здоров’я.

Як передає Укрінформ з посиланням на пресслужбу посольства України в Китаї, про це йшлося під час зустрічі Тимчасової повіреної у справах України в КНР Жанни Лещинської із заступником директора Департаменту міжнародного співробітництва Національної комісії з охорони здоров’я КНР Нє Цзяньганом.

«Під час зустрічі були обговорені перспективи розвитку співпраці та обміну досвідом у сфері боротьби проти пандемії COVID-19, а також проведення П’ятого засідання українсько-китайської Підкомісії з питань співробітництва у галузі медицини», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Китаї розробили «розумне вікно», яке змінює режим прозорості

Сторони також обговорили можливості розширення кооперації між Україною та КНР у сфері кардіології, кардіохірургії, трансплантології, а також у питаннях лікування онкологічних захворювань.

Як повідомлялося, 13 квітня в Україні розпочалося щеплення проти коронавірусу вакциною CoronaVac виробництва китайської компанії Sinovac Biotech. Партія вакцини проти COVID-19 CoronaVac у кількості 200 тисяч доз була доставлена в Україну 25 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-