Україна й Азербайджан обміняються досвідом у вирішенні проблем переселенців

Україна й Азербайджан обміняються досвідом у вирішенні проблем переселенців

Укрінформ
Віцепрем‘єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявляє, що Україна готова до співпраці з азербайджанськими експертами для вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Азербайджанській Республіці.

Під час зустрічі Резнікова з головою Державного комітету Азербайджанської Республіки у справах біженців та внутрішньо переміщених осіб Ровшаном Рзаєвим наголошувалось на актуальності проблематики внутрішньо переміщених осіб як для України, так і для Азербайджану.

Читайте також: Україна залучить азербайджанські компанії до інфраструктурних проєктів

Сторони відзначили, що обмін практичним досвідом у питанні реінтеграції звільнених територій стане запорукою ефективної розробки послідовного плану дій щодо реалізації широкого спектра завдань у цій сфері

Резніков зазначив, що Україна готова до активної взаємодії українських та азербайджанських експертів з метою оперативного вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: Азербайджан готовий зняти обмеження на авіасполучення з Україною

Як повідомляв Укрінформ, 13 квітня під час онлайн-виступу на засіданні Комітету із закордонних справ Європейського парламенту Резніков закликав Європейський Союз посилювати санкції проти Росії, щоб діяти на випередження для уникнення ескалації з боку РФ війни на сході України.

Фото: azerbaijan.mfa.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-