Разумков відкрив Раду, у залі зареєструвалися 172 депутати

Разумков відкрив Раду, у залі зареєструвалися 172 депутати

Фото
Укрінформ
Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив пленарне засідання парламенту в середу.

У залі зареєструвалося 172 народних депутати, передає кореспондент Укрінформу.

"Пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим", - сказав спікер.

Пленарне засідання Верховної Ради / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, на засіданні народні депутати продовжать розгляд поправок до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

До розгляду на цьому засіданні також заплановано законопроєкти №5122, №5122-1, №5122-2 "Про внесення змін до статті 21 Закону України "Про лікарські засоби" щодо заборони продажу лікарських засобів дітям"; №4282 "Про дерадянізацію законодавства України", №4668 та №4668-1 "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення пенсійного законодавства".

Читайте також: Рада може розглянути ліквідацію ОАСК наступного пленарного тижня – Веніславський

Напередодні, у вівторок, 13 квітня парламентарії розглянули 1518 поправок із 3128 до законопроєкту №2194 "Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин".

Раніше Голова ВР Дмитро Разумков заявив, що парламентарям залишилося близько тисячі поправок, які будуть розглядати орієнтовно до травня.

У Верховній Раді з вівторка, 16 березня, триває розгляд поправок до проєкту закону №2194. Усього до другого читанні законопроєкту винесено 3128 поправок, депутати від фракції "Опозиційна платформа - за життя" і "Батьківщина" наполягають на їх розгляді. Таким чином, депутати не можуть переходити до інших питань на чергових засіданнях, не завершивши розгляд цього законопроєкту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-