На Банковій підтвердили візит Зеленського до Франції 16 квітня

На Банковій підтвердили візит Зеленського до Франції 16 квітня

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 16 квітня, в Парижі проведе зустріч із Президентом Франції Емануелем Макроном.

Лідери планують обговорити ситуацію на сході України та скупчення на кордоні російських військ, розповіла прессекретар глави Української держави Юлія Мендель у коментарі Укрінформу.

"Справді Президент України Володимир Зеленський та Президент Франції Емануель Макрон зустрінуться у п’ятницю в Парижі. Президенти сфокусуються на ситуації на Донбасі та щодо скупчення російських військ на кордонах України", - зазначила речниця Президента.

Читайте також: Перемовини Макрона-Меркель-Путіна: кожний сказав і почув, що хотів

Як повідомляв Укрінформ, останнім часом збройні сили Російської Федерації здійснюють нарощування військ поблизу державного кордону України на півночі, на сході й на півдні, а також в окупованому Криму. Крім того, зросла кількість випадків порушення перемир’я на сході України з боку збройних формувань РФ, є втрати серед бійців ЗСУ. Паралельно РФ веде пропагандистську кампанію на виправдання агресії проти України.

6 квітня також стало відомо, що окрім стягування військ до українського кордону Росія почала контрольну перевірку боєготовності армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-